dayy2023 發表於 2023-1-20 20:00:03

森HO no.&*

森HO no.&*

lee 個女女一早係森 HO 睹過,幾靚女,不外之前係講睹有人話佢效勞唔得 ,以是一曲皆無試,
不外前排有 C 兄出左個陳述話佢掂,以後本人有伴侶試過又話高低綠燈,咁便梗係攞個德律風嘗嘗啦,
女女比力細粒,最多米六閣下,不外身體均勻,cup 腳波好揸腳,皮膚仲好滑,不外睇實佢皆唔係0靚妹,
我估皆有24、5,Part 1 好到估唔到 ,同按中式好唔多[問佢有沒有教過中式佢又話無,皆唔知佢實定假],
曆程中成日係講扮叫床[實係愚愚天] ,Part 2 先用油推背,夠力舒適,RPP 無用指甲好一般
[而傢恰似無咩技師 R 得舒適],回身主菜主動除 bar,先坐中間,邊揸邊車 lin,再叫佢訓係身邊攻陷路,
面知唔比攪 ,隻能夠係底底減挨底褲中摸[實係同人唔同命],不外女女團體係試得過既。

热忽行退 發表於 2023-1-22 02:02:49

多謝你分享

123457010 發表於 2023-2-14 23:19:12

多謝你分享

术数古籍专卖疤 發表於 2023-3-25 14:18:41

難得一見的好帖

夜昙SS 發表於 2024-5-24 14:42:25

有競爭才有進步嘛

姜小黑61 發表於 2024-8-2 02:48:02

多謝你分享
頁: [1]
查看完整版本: 森HO no.&*