dayy2023 發表於 2023-1-20 20:00:03

試新場港to睇波唔巖feel

試新場港to睇波唔巖feel

上週六,本念留港睇波,事情閉係要北上,惟有場睇「波」,面知睇到唔開胃。
話道早正在主場约定相好,面知上鐘時囡囡齊身好,唔好以為我搞成佢咁,本來實係收松燒,固然佢仲念話幫我推油,我皆於心沒有忍叫佢瞓底好好戚息,一陣唔好再減班早d回傢戚息,便咁倾下計較啦!挨唔挨皆無所謂。有d本果要分開主場,但係仲有場波已睇,再醉起本人精神充分,沒有如揾間新場嘗嘗,成果on九九止到港to,知客醉我$20 coupon,拿拿林開波。個場係旅店裏,好耐從前皆係sn場,改拆以後以爲怪怪天,處所分得好集,門裏夠年夜,冲涼房又勁年夜,但戚息區便強咗d。開初仲以為〝巴〞〝西〞年夜戰,該當摩肩接踵,倒是小貓三四隻,咁技師會唔會多到瀉,本來隻得九件,實係無得揀。咁啱(号菭鐘止過,再睇工夫個半鐘後開波,算罷便佢。房以後,佢問我係門心猶疑係唔係唔念揀佢,我固然唔會咁講,等陣影响效勞本人攞嚟衰。論相頭,實人得翻六七合,唔係好,笑起嚟皆幾苦,佢話本人有24,隻係d相執得勁,從前做過老正,但佢跟我無乜揼過,反而傾下計按下按下便多,行道間佢被我覺得幾守舊,佢d客無車無錫lin無摸mm怕污糟,心諗我跟d熟悉玩到食撻皆得咁你面保存呀。於是我玩下返客為主效勞佢,協助按咗陣背便沈摸齊身,反響嚟啦,聽到輊聲申淫,波波位起曬鷄皮,惋惜m到唔知出火狀況,固然我皆無謂去講究實假!以後推油,仲叫我唔好睇,最初我實係無睇怕睇,果為波型唔靚仲有d墮,最惨係我逢到技c中最烏提兼有五蚊銀年夜,我實係無乜胃心,但我皆幾好戲,成果冧掂玩波夾,叫我出時要作聲怕條頸皆係,不外我皆係要供用腳算,睇樣減夢想總算完成使命。我諗佢feel到,佢講句你皆唔會鍾意我,但係皆念再會你,我整句有緣再會挨圓場,所謂各花各眼,我唔啱唔代表唔啱其他c兄,最松要happy。

确实是个孩子谥 發表於 2023-7-29 19:04:13

前排支持下

银鲜目江探 發表於 2023-9-22 07:29:21

我搶、我搶、我搶沙發~

崔炫俊献 發表於 2024-8-10 10:51:26

不錯不錯,很好哦

123457278 發表於 2024-8-18 02:56:37

:lol不錯
頁: [1]
查看完整版本: 試新場港to睇波唔巖feel