dayy2023 發表於 2023-1-20 19:55:00

你驚我唔驚攬住個椰青+水域正骨(多相)

你驚我唔驚攬住個椰青+火域正骨(多相)

前次試完玉輪van跟住試間新家
實在假如我單拖好年夜時機轉正唔會玩正
僧次又係同番前次去玉輪van果條挨把1齊去
去旅店年夜堂金光閃閃幾能靚
比我瞄能到d絲襪女人梗係趙兩家先la
止埋極少有個知客帶我天上去
到門心前裏要除鞋
個天板好能自得
有d處所個天板有d凍
已換衫洗沐對足曾經玩松冰水
成間場覺得好能新
洗沐冇乜凸別
蒸氣過引d
咁年夜個仔已試過韓式蒸氣
有度蒸氣房要訓晌天下蒸幾能過引
dup果d腳法怪怪天
中唔曬泰唔曬但係算係舒適
曆程裡裏唔會諗正
原來我天念揀果排窗心房惋惜爆9曬

僧度門心

止到埋僧要除鞋

洗沐冇乜凸別一味夠新

韓式蒸氣幾能過引

僧度蒸氣最能過引要訓晌天下

房dup骨

埋單有挨把幫我編埋coupon
衰惠198人仔1位
真有人話貴
不外年夜傢揾火才能唔同消耗才能唔同

[ 本帖最初由 咸魚佬 於 2010-7-20 06:59 編纂 ]

123456865 發表於 2023-5-30 02:38:35

路過,支持一下啦

123456911 發表於 2023-6-20 00:14:50

相儅不錯,感謝無私分享精神!

15155324777 發表於 2023-9-6 03:42:35

有競爭才有進步嘛
頁: [1]
查看完整版本: 你驚我唔驚攬住個椰青+水域正骨(多相)