dayy2023 發表於 2023-1-20 19:55:00

久別森ho,初試人妻吹水之旅

暫別森ho,初試人妻吹火之旅

原來無乜念寫,但係講過出包膠。古次工具係森ho^^,從前常常嚟,而傢唔多念,唔閉个場事,果為同技c吵咗無伴侶做,省事尷介,面知朋友念試,再次踩足皆有d唔天然,叫阿軍推介结果睇上中女^^,能夠情況烏,睇上d皮膚唔圓黑,仲話遠日額頭皮膚好,但又唔覺,我仲話能夠揾个皮膚科医死伴侶幫佢攞藥,之前皆幫過幾个技c。曆程中,佢揼得皆算唔錯,但皆幾端莊無乜自動搞我,能夠其時我講番d唔高興經歷,仲講咗好耐,又睇下d舊短疑証明脆料,吹火瞭解開放水平,皆大要曉得係守舊派。正題,我幫佢解巴佢話我熟手在行,我問佢有沒有做波推,佢有自知之明話無係好,鷄包仔的確唔多啱我,佢亦委婉回絕食奶,撩開底底邊念进攻也遭壹樣看待,同其他玩開的技c有得磨,壓,啜,勁車,指插完整兩个天下。話哂第一次睹扮下斯文,有女友feel皆能夠再揾,惋惜無。挨機工夫皆睹佢有d攰,问佢話我好易挨,講實曾經習惯成天然減埋能夠掌握,最初減d夢想完成,我皆唔美意思背佢道歉,佢立場好好又吹得,我信賴有唔少c兄受降,大概睹多幾回報酬唔同,我皆試過係衣間場同技c玩到食鮑,最松要講feel,不外此情沒有再。離开以後,约咗熟悉囡囡飲家吹火,攬住皆硬,仲好過供先起機,好有拍拖feel,我唔敢再沉,相反囡囡背我表明我委婉拒绝,但推油覺得便好天拱天,那又是另一實在故事。

啤酒瓶空了缓 發表於 2023-9-30 11:56:48

難得一見的好帖

也曾相识825 發表於 2023-10-18 15:12:05

過來看看的

良辰743 發表於 2023-12-14 21:13:20

謝謝樓主,共同發展

驳论王洪qa 發表於 2024-7-1 19:02:39

好帖,來頂下
頁: [1]
查看完整版本: 久別森ho,初試人妻吹水之旅