dayy2023 發表於 2023-1-20 19:55:00

重遊禧爾食豪放妹妹仔+禁膀胱火冒險趙佢老味

重遊禧我食豪宕mm仔+禁膀胱水冒險趙佢老味

前次去到而+隔左兩個幾月
睹到有c兄post僧個18號QQ天既mm仔張相出僧搞到心機思
仆你個嗅街身痕又走上去
乘車9西咁唔便利老西坐公司車la
去到天皆烏9埋
之前有c兄講過話coupon口角色唔支
咪笨7去到前臺問分明先
費能事到時又話口角唔能支老鑑便能幹謂
前臺個姐姐好能識講笑
話之前7下7下唔能支果個比老細炒9左
mark定18沖完涼房
睹到實人la係QQ天wor
細細粒波仔年夜年夜
老心的腳感好能fit

回身屎忽痕叫佢禁下膀胱水
咁既情況梗係................................下話
兜家趙埋去番僧睇番條坑好能深

臨走衫皆已着好問lor德律風
坐番公 司車出交通樓
番到噴鼻港念話引見比菜佬
面知唉
禁左no唔記得存起德律風簿得9敗h:" /> h:" /> h:" /> h:" />

十年2017 發表於 2023-3-17 13:13:32

不錯,支持下樓主

见贤思齐380 發表於 2023-3-23 14:36:57

看帖廻帖是美德!:lol

湿湿二 發表於 2024-1-5 06:50:40

相儅不錯,感謝無私分享精神!

123457092 發表於 2024-4-7 02:47:04

不錯不錯,很好哦

塞翁364 發表於 2024-9-7 07:14:18

找到好貼不容易,我頂你了,謝了
頁: [1]
查看完整版本: 重遊禧爾食豪放妹妹仔+禁膀胱火冒險趙佢老味