dayy2023 發表於 2023-1-20 19:55:00

新仔出包膠~

新仔出包膠~

覓早3面幾第一次去"日桃".....硬件實係冇話可道的好......小弟唔係去開咩豪場....皆係去開"港x"系列....但個洗沐房同個體房間實係 .....唔知係主任定司理個哥仔,第一次擺設比我間房...床寵隻放正在一間極細既房邊....實係已睹過咁細....(睹識少掛.....)以後等左15分鐘....仲已有技師黎.....唸著進來建個足便閃.....(唔念淨洗沐...怪怪的...)到我好唔多建完先發明我出左黎 ....前後又多最少15分鐘......同我發言而傢仲多靚女喎.....咁又返房啦....本來係有d壹般房既....以後帶囡去.....(聲明要後死....上彀睇告白相很多多少好老........)....有一個ok,開端.....曆程皆一般啦.......按完....成5面皆要出年夜廳訓 ........

overall .....實係搵唔到再去既來由......但又睹有唔少ching 上去玩........我搵唔到呢個場既益處 ????

haiyuezhihun 發表於 2023-2-11 09:44:02

看帖廻帖是美德!:lol

单丁鹤纷 發表於 2023-10-12 08:10:22

有競爭才有進步嘛

光荣与梦想483 發表於 2024-6-8 06:44:57

幫幫頂頂!!

永远就三年疗 發表於 2024-9-14 01:21:21

真是 收益 匪淺
頁: [1]
查看完整版本: 新仔出包膠~