dayy2023 發表於 2023-1-20 19:55:00

日濤唔發

日濤唔收

昔日慕名去日濤試咗件人稱演奏皇後嘅唔收號,固然明知佢係又老又扒,但係當佢到房皆比佢嚇咗一跳。
呢件唔收實係完整主動波,一到泥便本人除bra,跟住除埋老底,我便一於唔虛心,一路吮奶,一路挨井。玩咗一鎮叫佢攞東西做part2。
我爬係度,佢心露果凍係我背上遊走一會,跟住用牛奶做波推,再跟住用條利係我背前面遊去遊去,去到上面仲居然收咗個東莞特有效勞加。
反回身做前裏,又係先泥果凍,跟住主菜項目演奏,公然名副其實,沒有快沒有緩,偶然露住啲冰吹,偶然火吹,足足吹咗半個鐘,枝家比佢吹到釀成枝鋼鐵,最初坐係床邊,叫佢吹多一震,然後係佢個心度將啲槍彈完整收射曬出去。佢將啲家吐咗以後,仲會露一啲火幫我渾淨jj。
總結佢嘅服實係一流,不外個樣便實係好易承受,試一次便夠la。

[ 本帖最初由 didit 於 2010-9-28 08:30 編纂 ]

大圆镜2015 發表於 2023-6-12 02:34:11

沙發!沙發!

尹泽汐猩 發表於 2023-9-4 05:46:55

不錯不錯,很好哦

找食的麻雀粮 發表於 2023-10-8 17:06:43

支持一下:lol

见贤思齐380 發表於 2024-5-4 13:34:27

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

天褐女孩涛 發表於 2024-7-31 20:33:39

前排支持下
頁: [1]
查看完整版本: 日濤唔發