dayy2023 發表於 2023-1-20 19:55:00

wah do 做左白老鼠

wah do 做左黑老鼠

師兄們,我昔日做左黑老鼠...皆系一般般.人小小...不外女司理話來日诰日開端又有新家變革,無講改D乜... 問個囡囡恰似系bm,已得証真....等其他師兄陳述..... 女司理我房話268仲無家收,我話效勞員話仄而傢有挨合為238,女司理話實在系268,仲話效勞員吾分明,,厥後個女司理話能夠簽其中式比我.算啦話便簽比我,睇個火牌中式減鐘系30,當我減鐘,一X樣.. 反而其中式比力c服無偷懶.d至尊囡囡有極少dom波鐘,完事攪最少攪15min腳機到降鐘....仲有個別致東東,洗完爪拎2個水罐出黎,本來系幫我足底攪.陳述終了..

小小的鼻祖 發表於 2023-3-10 18:38:20

看帖廻帖是美德!:lol

忆清静丫 發表於 2023-6-8 00:44:10

沙發!沙發!

hecgdge4 發表於 2023-12-9 03:23:26

LZ說的很不錯

潘金麟 發表於 2024-1-13 20:54:25

支持一下:lol

123456823 發表於 2024-3-21 12:19:43

支持一下:lol

Megatron832 發表於 2024-4-22 18:46:16

小手一抖,積分到手!

123457025 發表於 2024-9-3 21:43:53

好好 學習了 確實不錯
頁: [1]
查看完整版本: wah do 做左白老鼠