dayy2023 發表於 2023-1-20 19:55:00

村姑波霸

村姑波霸

早兩日上海月,之前睇陳述亞木兄同66兄皆玩巨乳 ,睇完皆念試下巨乳 ,咁巖早兩日有CHING出佢陳述,隻係話效勞好好,又冇講面好 ,咁上到去便試吓村姑波霸,沖完涼問司理村姑得唔得閒,話要等非常鐘,咁便叫收青島減個雞蛋麵,本來宜傢青島要15蚊,之前唔駛,唔知幾時開端,但冇所謂啦,比15蚊佢.
食完家便房,女女黎到,件衫實係包唔曬 ,先按背,叫做有力啦,按完話進來攞家,皆好快番,番到黎曾經飞BAR,隔衫摸便幾挺 ,但除左件衫再摸吓,曾經淋曬 ,假如你問墜唔墜?有得咁年夜便真墜,不外唔會成餅家咁囉 ,以後皆係推背D公式家,到回身問我係上便定下便,我揀左係上面,.比佢夾出,但覺察我細佬左佢條波隙度係完整睹唔番本人細佬,得蹤左咁 ,隻係以爲有D壓榨感咁,迫迫吓比佢夾爆左 .女女效勞叫做普壹般通,唔係喝采,但又唔能夠話好.但叫做試過吓巨乳,小我私家該當唔會番食,已試過既兄弟能夠睇吓相有幾年夜.不外影得唔係好渾,曾經只管推光.
唔阻年夜傢,睇相.

天八部饶gc 發表於 2023-1-28 16:31:19

過來看看的

冀苍鸾 發表於 2023-5-18 12:36:08

有競爭才有進步嘛

vvvvvvyb 發表於 2023-9-20 08:56:50

好帖,來頂下

xinting_6ym 發表於 2024-9-8 03:46:49

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。
頁: [1]
查看完整版本: 村姑波霸