dayy2023 發表於 2023-1-20 19:50:02

體驗新場"講以"報告

體驗新場"講以"陳述

早兩日睇主頁有間新場叫"講以",睹女女D相個個受曬裏 ,咁睹偶然間便上去試吓,經皇崗過閉挨的去要20蚊,降車睹招牌,本來係D室第裏 ,但睹有知客係樓下,佢便按稀碼年夜門心,再拆埋同住客一部既電梯上兩樓.
一出電梯要先經戚息室先再LOCKER,LOCKER 年夜過凱悅,皆叫企理,LOCKER仔ON 99咁 ,隻係開左個LOCKER,除左D衫褲要本人掛起櫃,洗沐得四格,恰似小左D ,幸虧嗰日冇咩客,巖巖有個CHING攪掂完換衫走人.火力夠,處所叫做整齊夠光猛.毛巾坤淨冇同味.
沖完出戚息室坐,叫青島話冇 ,叫裏食隻得杯裏,但又幾好食.個火吧減支銀妹(同一小我私家做曬兩樣家)仲好得 ,惋惜影相隻係影到前面.
跟住有個四眼老細(過後女女講先知佢係老細)走埋黎吹火,問要咩女女,我話睇睇電腦揀下,面知佢話冇咩女女相,果為新開檔,有很多多少女女已影相咁話,仲叫話帯女女房比我揀,唔巖揀到巖,咁便為有房等,房間偏偏細,冇係AD睇D咁年夜,能夠冇比年夜房我啦,女女到,樣叫OK,但便比佢心心兩舊家吸引左,便放佢黎.(有幾年夜本人睇相)
PART 1 .按便唔係好到位,但叫做夠力,皆比如心計心情按,冇偷懶.
PART 2.進來攞油,番到黎曾經睹到飞釘,仲識主動除左件衫,波叫做OK,有小淋,啡LIN,跟住再按,然後用埋果凍同奶,跟住再波推,最初側身訓斷絕,喂LIN降油按細佬,玩左一陣波便問夾出得唔得,佢話OK,咁便較好位,比佢對波夾出.
埋單178.又幾抵喎,港式代價,BODY享用.(但係唔知係咪個個女女皆係咁架).

唔阻年夜傢,睇相.

更强 發表於 2023-3-22 16:15:08

看帖廻帖是美德!:lol

肥牛于田揖 發表於 2023-3-31 11:51:00

我是來刷分的,嘿嘿

么斯汀 發表於 2023-4-2 05:44:45

LZ真是人才

123456868 發表於 2023-10-15 10:53:29

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

山东大鲤鱼 發表於 2024-1-12 22:37:22

幫你頂下哈!!

陈陈430 發表於 2024-4-18 22:42:49

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

123456868 發表於 2024-4-22 03:59:53

支持一下:lol
頁: [1]
查看完整版本: 體驗新場"講以"報告