dayy2023 發表於 2023-1-20 19:50:02

"講" 字派綜合報告

"講" 字派綜開陳述

好久出出陳述, 懶得逐壹寫便去個綜開陳述, 皆是遠期試過的, 請列位ching 多多指教.

講完 !#*
囡囡實人細細粒, 小肥, 同相算幾似, Part 1算唔錯, 特別按足幾舒適, Part 2 RPP 值得一讚, 係遠期所睹最好的 (唔知面解近來很多多少囡囡皆skip咗呢part) 至於波波皆算夠年夜, 腳感唔錯, 不外隻可用腳不成用心, 下路亦隻可隔褲摸, 但整體算沒有錯.

講豪 #^
實人沒有肥沒有肥, 模樣唔錯, 第一次碰頭一去便去個抱抱, 好熱忱, 厥後皆有沒有時相互抱抱, 好有女友feel, 囡囡波波沒有算年夜, 但好有腳感, 好委曲之下才可沈車上路, 下路又係隻可正在中探, 按的腳法沒有記得瞭, 較著的sell女友feel型.

講豪 *)
小mm型, 細細粒, 小肥, 好白皙, 聲音嬌嗲, 按得幾故意機, 波亦算年夜, 上路隻可用腳, 下路可委曲沈探, 小我私家以爲團體同講完 !#* 是同範例.

講遁 @^
本來係好久前講豪 *(, 實人同相好唔同, 但絕對屬靚女型, 身型細粒但勝正在平均,團體效勞能夠, 聲線嬌柔, 皆有面女友feel, 不外覺得好錫身, 上路又係隻可用腳, 下路隻可正在中摸, 食樣的囡囡我諗皆係咁樣, 無法子.

講圖 (^
呢個係無咩挑選下聽司理推介的, 囡囡實人皆算下, 有安康膚色, 身體能夠, 效勞不外沒有得, 無咩欣喜, 上路隻可用腳, 最印象深入係條揭身單車褲, 睹到皆無嘢念講啦….總括去講唔能夠怪囡囡, 隻係佢唔係我杯茶.

豪哥692 發表於 2023-8-11 09:55:41

:lol不錯

王建新1 發表於 2023-8-16 17:03:15

好好 學習了 確實不錯

驳论王洪qa 發表於 2023-10-30 00:48:08

好好 學習了 確實不錯

宇转好帖鄙 發表於 2023-12-2 16:48:39

幫幫頂頂!!

123457210 發表於 2023-12-8 07:28:33

:lol不錯

良辰743 發表於 2024-6-24 23:47:04

謝謝樓主,共同發展

ez665746 發表於 2024-8-28 22:45:11

相儅不錯,感謝無私分享精神!
頁: [1]
查看完整版本: "講" 字派綜合報告