dayy2023 發表於 2023-1-20 19:50:02

秋風起摸大脾(水庫新村+陽記)

金風抽豐起摸年夜脾(火庫新村+陽記)

火庫探老友食飯趁便挨牌
僧期乜家唔多硬係槓多
1傢殺3傢索到班7頭好幾家
揾家陳冇家食
能夠日光日黑
路心快餐店彩惠醫肚
漢子便係咁能衰
飽例牌思淫慾
我做東請能曬dup
推隊走止過斷絕陽記
日頭冇咁多人
橫掂攰諗住dup完灘抖番幾粒鍾
叫個男部少幫我天搞能掂曬佢
做能埋身屎比曬老友揀先
揀能完到我
部少帶條女止埋僧67咁企晌我裏前
高低視能暈有波路wor   
問條女叫多少號
頭dup dup扮驚早話36號
唔駛咁能驚wor又冇話彈你

是能但便你la
報鐘例牌家上床
原來諗住條女咁能雜期望抗禦認識強影激d
面9知冇帶果收仙人筆
既去之則安之趴降床任9佢舞
嘩僧條36摸骨爽能過dup骨
橫9掂dup又唔係叻過人咪幹脆由9佢摸
越摸越7慶反回身摸能番佢
話怕痕wor
痕咪巖lor推9開件戰衣幫佢初下粒的lor
仲痕wor巖la幫佢啜多幾家
條女好家搞家教人叫..........................................................................................床wor
卒佢老味塊田
玩慶左條女淫到沒有得瞭
搞能掂仲淨好能多工夫
叫佢走先我訓覺
挨死唔能肯早走猛話已夠鐘伴多我1陣睇下電視皆好wor
我係客肯比佢早走皆唔能走吹9漲
同條女講笑話方才既表示幫佢改左個混名叫任擺佈
實係夠鍾la同我發言走醉個goodbye kiss隨手刪門
我有我訓覺啋你on9

群主713 發表於 2023-5-5 04:23:45

好帖,來頂下

郭光庆 發表於 2023-9-14 09:51:43

過來看看的

王胜军 發表於 2023-9-20 16:40:21

謝謝樓主,共同發展

默默MYQ 發表於 2023-12-13 12:46:44

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

SUNSHINEhzl 發表於 2024-3-6 03:53:04

路過,學習下

勇敢的树袋熊1 發表於 5 天前

前排支持下
頁: [1]
查看完整版本: 秋風起摸大脾(水庫新村+陽記)