dayy2023 發表於 2023-1-20 19:50:02

有林 33 號, 一個不知所謂嘅技師!!真係好lan火!!

有林 33 號, 一個沒有知所謂嘅技師!!實係好lan水!!

講實, 昔日實係沒有吐沒有快!

有林33號 http://www.saunaguide88.com/item/girl-1036.html

上禮拜去左li個場試%)號,以爲晤錯,籌算再找她, 但係她番左老傢,苦便嘗嘗33號啦,心念該當ok呱,面知苦便踩屎啦。

相頭實係得告白嘅50%, 告白嘅身體幾乎便係誇張得離譜。 唉。。但係心念好晤好皆係一餐,算啦,便俾次時機那位小mm

小妹本年18才,自稱係年夜朗行做過推油, part1 ok 啦,皆係死力苦按,算係有heart, 但實係幾晤舒適。 半個小時後到part 2, 推pp 手藝幾乎便係0分,我實係毫盾覺得,到左玩細路嘅時分,淨係識得猛苦係度摸我袋袋,試問面會降起?????完整係盾任何 stroking, 那時分開端有牢騷問我面解晤起, 我話“你苦摸我面起?” 我便話可晤能夠摸上路, 她道“敏感”,然後過一會,話“念摸係有價格的,給面小費我便能夠摸,便看你識晤識做啦” 實係吊x老x!!

我一聽到便叫條女下鐘,然後9秒9 去找部少狂吊。

我那份陳述係念俾列位ching曉得那條女係幾苦仆街,晤念俾人摸便去做洗足妹啦,最離譜便係拿小費,幾乎便係!!!!

那條33號請各 ching 當心同 blacklist

[ 本帖最初由 edchiang08 於 2010-10-31 02:20 編纂 ]

遨瀚 發表於 2023-10-5 01:49:36

學習了,謝謝分享、、、

群主713 發表於 2024-3-9 10:30:50

不錯,支持下樓主

圣道 發表於 2024-6-7 11:52:07

支持new161
頁: [1]
查看完整版本: 有林 33 號, 一個不知所謂嘅技師!!真係好lan火!!