dayy2023 發表於 2023-1-20 19:50:02

深豪@*

深豪@*

前日末於如願試到傳偶JS-深記@*......." />
以等待嘅表情房等候女神嘅降臨,無耐囡囡便到;
嚟一睇,心諗:唔係啩…居然係師奶仔一個!?
囡囡模樣一般,不外幾可笑容,身體尚可,
但間隔我心目中嘅女神形象好好近....
大概係我早退嘅閉係啦(足足早咗幾年),
早幾年搵佢能夠覺得會好很多多少.....

佢好健道,講嘢好快,反應出佢嘅慢性質(佢本人皆認);
正如33師兄所講,佢Part 1按得幾好,仲好勤力,
進來攞油同洗腳皆好快返嚟,
絕唔會呃鐘同偷懶,完整係真力派。

Part 2....佢嘅撚雀腳法又實係幾掂幾舒適,
吸腳波波,幾firm吓,做咗咁多年仲keep得住真屬罕見;
提子巨細適中,可供享用,仲幾敏感吓 ;
下路好易深化(恰似著咗條褲咁嘅
不外最尾皆攝到隻腳去,摸吓毛毛…
車牌仿佛無,但我皆無試(果為死咗幾粒菲滋)。

正果為佢Part 1 & Part 2皆壹樣OK,
沒有期然令我將佢同港ho教師做比力:
教師以相頭、皮膚黑滑、開放水平圓裏佔劣;
而深記@*則响笑臉、立場密切、波波真淨圓裏與勝。
我小我私家便傾向教師,最少有諗過翻食吖…

佢係嗰種好存心去為客人效勞,
但便唔會決心背你矯飾風情,假假天去tum你,
以是便俾唔到我一種GF feel,
漢子很多多少時明知係假,皆鐘意俾囡tum吓嘅 ,
能夠搵多幾回會唔同啦…

以上地道小我私家不雅感同愛好,
期望唔會獲咎@*嘅fans啦.....
逆帶一提,囡囡話做埋來歲便支山搵人娶,
要試佢嘅兄弟好快腳啦.....

[ 本帖最初由 收仔 於 2010-11-21 01:40 編纂 ]

阿威来自山西 發表於 2023-7-6 03:44:14

我是來刷分的,嘿嘿

天主的爱 發表於 2023-10-15 23:38:35

過來看看的

枣强公用号 發表於 2024-1-7 23:31:38

相儅不錯,感謝無私分享精神!

喵呜_520 發表於 2024-8-13 09:21:05

LZ說的很不錯
頁: [1]
查看完整版本: 深豪@*