dayy2023 發表於 2023-1-20 19:50:02

港途 !( 風騷女人味 可惜隻是雞包仔

港途 !( 風流女人味 惋惜隻是雞包仔

港途!(

我一背喜好波型靚既囡囡, 惋惜!( 唔係, 除杉前上圍睇降幾年夜, 一除杉, 本來隻是雞包仔, 最多B-, 有D絕望! 又被奇異胸圍棍騙

相頭OK, 但如果果師兄喜好少女型囡囡, 能夠唔使搵佢, 果為佢屬於女人味, 騷味型...

part 1 無試, 供其按動手指... 好快攬佢埋黎, 無kiss , 果為佢果日有D傷風...親近下...試下摸下路...OH...居然著左條排球褲 (該當係....)...諗住古次真無運轉

part 2 進來拿家, 去左好耐, 成10分鐘...歸來, 牛奶果凍局部skip, 係前裏波推便能夠瞭! 惋惜隻是雞包仔, 波推無feel........再親近下...又腳多多背下摸....條排球褲無左...佢居然換左條T-back.......實係欣喜!!既然換T-back, 即係俾我放縱啦! 玩玩下連條T-back 皆除埋, 下身齊棵, 井中玩下佢mm...惋惜我本領好, 無乜井火! 但佢仍舊交足戲, 做狀呻淫! 兩條年夜肉蟲係床上滾去滾去, 我一時髦起, 用條賓周磨左佢mm兩下, 做狀念隊去...佢立即好慌張問我: " 你念做乜呀? 唔能夠架!" 我笑笑心視住佢講: "嚇下你咋! 哈哈..."

總結: 若果囡囡以爲arm feel, 能夠玩得好放! 但喜歡巨乳的師兄沒有倡議搵佢!

Besson 發表於 2023-5-19 07:27:24

不錯,支持下樓主

haiyuezhihun 發表於 2023-7-19 09:51:08

學習了,不錯,講的太有道理了

我放心你带套猛 發表於 2023-10-22 00:05:36

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

123457210 發表於 2024-8-13 03:04:06

幫你頂下哈!!
頁: [1]
查看完整版本: 港途 !( 風騷女人味 可惜隻是雞包仔