dayy2023 發表於 2023-1-20 19:50:02

訓唔着鬼掹腳7日7夜蒲上蒲報告(第2集向西叫雞+泳康落西斜插有相)

訓唔着鬼掹足7日7夜蒲上蒲陳述(第2散背西叫雞+泳康降西斜插有相)

9又痕面算好
話自在實在好能悶
冇來由番屋企on99插牆假
上路啋你on9
出天鐵止過背西占好叫雞.............................................................飯醫肚!
凍奶茶=凍奶火冇茶味
出家緩等餐懵
d雞個心凍已生
番兜再僧仲西
隻雞唔知死左幾耐
成碟家d味唔能妥
食唔降埋單走

心內有陳述
教太空人遨遊遊背新皆果邊貢上泳康
固然睇過陳述
但係穩能陣梗係問分明個價先la
巖價咪lor
女僧到例牌冚住良知讚下靚女你好咩冧把
條女話95wor
丫實係抵吊既遮 ....................................仲已能明wor
冇能講家摸下先
禾稈冚珍珠鬼死咁年夜波
冇能咋英搓幾板
能夠我腳多搞到冇乜面dup
果套號召似足噴鼻港d指壓弄法幾能爽娶
已經有c兄問過我指壓係咪=馬檻
兩樣家唔能同娶
要叫先至停好dd比條衰女吹爆
吊那媽年夜鼎力包炊事+小小西插7佢
插多幾家爆9埋實係好西
最能衰頭先吹得耐
講號召條女做到足曬
擺低458降樓

[ 本帖最初由 咸魚佬 於 2010-11-15 02:17 編纂 ]

ffycxyw2274436 發表於 2023-4-17 16:24:44

難得一見的好帖

123456819 發表於 2023-7-13 16:17:06

路過,學習下

历史人物费 發表於 2024-2-13 14:36:33

幫你頂下哈!!

123456914 發表於 2024-9-13 05:54:22

學習了,不錯,講的太有道理了
頁: [1]
查看完整版本: 訓唔着鬼掹腳7日7夜蒲上蒲報告(第2集向西叫雞+泳康落西斜插有相)