dayy2023 發表於 2023-1-20 19:45:00

初試華刀, 感覺良好

初試華刀, 覺得優良

呢排呢到D REPORT十居其9皆係KHO, 本人又成日去,
皆有極少悶, 於是昔日決議去試下新場 - 華刀!

拆天鐵一個站去到國貿, 一出過劈面馬路便係
皆幾便利
由知客帶上去, 情況唔錯
沖身先, 以後出年夜堂坐低, 拆建皆幾新
效勞員埋黎問玩咩餐, 一如方案玩波推$268, 收2個年夜堂
做左採耳先, 其間問司理 *)* 有冇番, 問有, 心諗正!
面知做完採耳, 司理帶我上房時話 *)* 轉左淨係做齊套
連NO. 皆轉埋變左 ()(
固然念試不外實係太乏, 玩齊套盞本人辛勞...
最初皆係叫司理引見件好D 既做波推

囡囡NO. *!% 到黎, 樣OK,不外唔係mm仔, 該當有26,7歲
對波皆唔錯 B-C CUP,
OK閘
先按背, 皆係咁高低, 歸正皆係念試下佢波推面
按左15分鐘後囡囡進來拎油
番黎先用佢十隻腳指掃背+RPP, 覺得優良
跟住囡囡便解甲, 除淨條底
降牛奶開端波推, 由足推到上頭, 又由頭推番降足,
再用波波夾J, 降足心計心情!
KHO D 波推好少會做咁耐
跟住再推起我對足放上佢年夜脾到推PP同R袋袋
呢下底讚唔洗我扯到硬哂時頂住張床
呢PART 又做左好沒有多10分鐘
以後先開端起機
起機時期有食奶同隔底捽mm, 不外無伸底底,唔知係咪綠燈
最初係囡囡纖細既啼聲下收射

睇鐘皆成11面, 唔做按足間接洗沐
埋單268+20採耳tips = 288
貴左極少, 不外去很多KHO 轉了局皆幾好GE
並且囡囡波推亦較有火準! OVERALL 合意

[ 本帖最初由 nevertheless 於 2010-11-20 01:53 編纂 ]

卢云i 發表於 2024-1-27 20:08:22

謝謝樓主,共同發展

狭缝求生室 發表於 2024-2-11 20:26:39

真是 收益 匪淺

天上跑鸟跑ac 發表於 2024-3-4 11:44:09

難得一見的好帖
頁: [1]
查看完整版本: 初試華刀, 感覺良好