dayy2023 發表於 2023-1-20 19:45:00

港圓一遊 #*

港圓一遊 #*

禮拜一放假一天,決議要抖抖,心裡諗松終究去ZMT定深圳好呢,最初皆係遠遠天去深圳。
早上11面無咁多人,第一站去按老正先,睹到金惜陽光架車,好去馬,日式兩粒鍾多開101蚊,tip 30然後跟腳去師兄成日講既港圓啦

同部少講是但技師,不外最松要效勞好,跟住#*去,我一睇,嘩咁年夜對燈既 ,樣便其次啦,
part 1唔係主力,果已按完正骨到,part 2 便完整及格有餘加啦 由其係 rpp,玩到我典典,高低齊開綠燈,正
最初皆係車住lin發作,逆利完成古次使命

齊程用左131+198+10 locker佬

小小的鼻祖 發表於 2023-6-19 06:34:56

謝謝樓主,共同發展

天主的爱 發表於 2023-10-5 22:50:12

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

保佑缎 發表於 2024-1-29 00:25:08

不錯,支持下樓主

南黑天家 發表於 2024-3-29 00:28:21

小手一抖,積分到手!

卢云i 發表於 2024-7-4 00:00:09

好帖,來頂下