dayy2023 發表於 2023-1-20 19:45:00

黃傢凱ON

黃傢凱ON

早幾日睹有新AD,提問區又有CHING問知唔知咩料 ,睹昔日得閒,咁便上去試左,先做定作業,MARK左幾個33C既NO ,印埋Q旁,同山君食左早飯收埋佢返工,跟住便動身.
去到樓下冇知客,不外好易搵,自止撘電梯上三樓.LOCKER企理,LOCKER仔皆有6個,號召唔錯 ,洗沐有12格,火力掂,毛巾夠黑冇同味,出戚息室,唔算太年夜,36個位,位位有電視.
叫收青島,趁便按足,按足妹工夫掂,簽20,笑住講多開 .跟住叫效勞員帯房,問做咩式,我話港式,趁便隊張作業紙佢睇有邊個得閒,面知覆話幾個皆番夜 ,咁便惟有輪牌.跟住效勞員上樓,睹到有女女止松,咁便影番幾幅先 ,到房女女好快到,睹相頭OK,B波,佢話19才(該當皆好無幾)上左鐘幾日,放房,先端莊咁按,力同位算係咁上吓,唔多講,攞油番黎推背,推左一輪又進來攞雞蛋,本來係蛋燃雀,女女好守舊 ,冇卸甲,冇飞BAR ,隻可推下個BAR黎玩吓個B波,下路隻可伸去摸毛毛,念再降D唔使諗 ,最初揸住個B波完成.

唔知係唔係個個女女皆咁守舊,期望其他女女玩得放D啦.
此場該當係兩造場,有男有女,皆睹有女客換左衫係年夜廳按足,硬件算唔錯,問左話開張唔夠一個月.
新場陳述終了
唔阻年夜傢睇相 (不外影得唔係咁好)

清风吹袭断 發表於 2023-3-16 08:42:40

路過,學習下

秋天一且 發表於 2023-4-25 12:32:47

我是個湊數的。。。

便宜老鼠药沼 發表於 2023-9-23 14:50:30

好帖,來頂下

和你相伴1 發表於 2024-3-2 19:01:34

找到好貼不容易,我頂你了,謝了
頁: [1]
查看完整版本: 黃傢凱ON