dayy2023 發表於 2023-1-20 19:45:00

登陸金雅軒+過馬路小偷全過程+企街靚女+垃圾港式茶餐廳!!

登岸金俗軒+過馬路小偷齊曆程+企街靚女+渣滓港式茶餐廳!!

僧排唔係掛住做便掛住玩
好耐冇上僧
拿拿拿有冇掛住我先
出天鐵念話去華皆
諗諗下念食極少家
於是曲止前便茶記
吊那聲坐低唔知食乜變左齋飲
止番出門心視下個招牌講刀
好本領之前試過
咁耐冇去玩探險睇下咩料
省事止番回頭
招牌唔多睹
問保安仔指路3樓
上到去又唔能係叫講刀
吊r能曬頭
女部少話轉左老細更名叫金俗軒
咁你個招牌改能埋佢la
面計面弄法先.......................唔巖數隨時走
腳做家158波推228.......................殺你
斷絕果個痕能過我
乜皆冇能講坐低隊心老萬先
右邊睇睇有條女上松網
個繪裏咁能生裏心既
本來咁巖係街街女fans
走遠d睇實係
第1轉彈同時第1轉又巖wor
我果件唔係唔好但係成米7幾太下la
要左老友件巨乳王對換
dup松似調情摸幾家硬9左
波推解甲彈對奶出僧........................嘩好能年夜對呀      
渣渣摷摷出左
出戚息室話收兩個年夜堂
老西唔虛心按爪兩個鍾簽番3兜家

[ 本帖最初由 咸魚佬 於 2010-12-11 22:22 編纂 ]

123456881 發表於 2023-8-31 06:21:35

寫的真的很不錯

找食的麻雀粮 發表於 2023-11-28 02:21:42

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

白龙江左岸 發表於 2023-12-7 11:11:57

好好 學習了 確實不錯

123457333 發表於 2024-5-22 19:30:45

學習了,謝謝分享、、、
頁: [1]
查看完整版本: 登陸金雅軒+過馬路小偷全過程+企街靚女+垃圾港式茶餐廳!!