dayy2023 發表於 2023-1-20 19:45:00

黃傢海安正垃圾場

黃傢海安正渣滓場

事前冇做作業過後揾其他c兄出氣治"小"一通, 指明講姓"小"人話挨腳, 仲有福沒有及傢人!街街咁多c兄唔會果為你搞事而退躲唔敢出陳述, 唔該成生小小!幾十蚊會唔會包曬幫你搞埋, 仲念要供李減恩量素(收夢), 唔知你僧類雅稱"港燦"係"貪仄定駛唔刮風流錢"唔用腦!delete內容唔係果為陳述背裏, 而係唔講理人身進犯自取其禍!

(02):敬希各會員相互尊敬,沒有得人身進犯!
(13):版主有權正在已經告訴的狀況下,將背規行動刪除,背規狀況嚴峻者,可被扣分
/制止講話或制止會見而沒有做事前告訴!

[ 本帖最初由 春田禾婦 於 2010-12-27 08:40 編纂 ]

JDLMDJIA 發表於 2024-1-31 15:59:26

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

123456865 發表於 2024-2-8 21:26:06

我是個湊數的。。。

流动532 發表於 昨天 22:19

不錯,支持下樓主
頁: [1]
查看完整版本: 黃傢海安正垃圾場