dayy2023 發表於 2023-1-20 19:45:00

初試淫君-慘被易實隻腳夾爆

初試淫君-慘被易真隻足夾爆

冬至3面走得人, 有空檔一於去淫君走轉省事比人以為我齋up . 做好工課挨德律風去公司念mark定陸仔, 挨極冇人接過左閉先算. 過到深圳一挨便得唔知攪勿鬼 . 念話叫陸仔, 返夜住好近五面半至返到呢 , 再面真陸又係咁講唔知有冇老面, 借好最初心火易真4面半得一於呢件.拆82路車金鄉年夜降劈面就職係啦 .
到去洗沐房OK, locker 仔有笑臉, 出年夜廳本人包左廳 , 睹有女按足師同埋先4面, 便按下足先. 女女係遼寧妹, 幾好吹重及到小小乳溝 , 十過皆係一貫做法簽兩草.

房情況皆OK, 冇耐易真到呢. 相頭有AD相6,7成啦, 中等體態廿五,六歲到, 偏偏肥不外對家實係好年夜 , 該當有36D. 女女問玩嘜家式, 我天逆德人便最貴果隻淫君波天啦.

Part 1 皆係摸下骨吹下火. Part 2 一黎易真便主動飛衫再飛爸 , 半裸同我推背, 我自否則便腳多多啦, 女女對家好挺好彈手輕車啜皆得 .玩左一陣波天女女便主動波訓埋黎餵奶, 再半邊燒鵝琴住我, 本來易真出秘技, 用隻年夜腿同小腿夾住我條腸仔呢磨, 之前淨係係AV睹過呢招, 新剌激之下比佢磨左廿整下再本人又背上頂幾下便爆到佢成足皆係米青.
女女洗腳返黎重左包叫做薑帖ge家幫我帖腰, 話能夠補腰, 熱熱慶慶又幾爽. 再一路幫我踩年夜腿到降鐘 . 林走重對波出呢要我啜多家先比走 .

呢件易真皆幾放幾玩得, 不外唔係我要果款, 短時間該當唔會返食.

前次出果個report冇減到分 , 期望版主能夠減下分等我權限快D到40

成哥337 發表於 2023-3-21 18:18:06

前排支持下分享

李冰381 發表於 2023-6-21 17:50:09

路過,支持一下啦

邓尔岚 發表於 2023-10-5 19:04:29

難得一見的好帖

务川冷泉水鱼庄 發表於 2023-10-11 07:25:33

找到好貼不容易,我頂你了,謝了
頁: [1]
查看完整版本: 初試淫君-慘被易實隻腳夾爆