dayy2023 發表於 2023-1-20 19:45:00

深圳北海道

深圳北海講

遠排轉左新工, 多左時機出好,即係多左時機梳芙 . 但係便閑到九啋.
費話小講, 上個禮拜同d 客係傾完家借d 意走左去,古1次目的係北海講. 佢天近來由齊正骨變左做一國兩造,咁便試下啦. 輪牌睇左兩輪, 無乜心火揀右派)^. 條女有d 肉天, c cup. 曬我 . part 1 :唔多講. part 2 腳勢好, 又其是rpp, 爽呀. 跟住同佢互動下. 面知件工衣設想好, 解唔到既, 要我由v 發到伸腳去, 好彩皆幾妙手感.最初到舒適左. 購單rmb268.
偷影左d 相. 但係好一般, 唔掂唔好插我呀.

[ 本帖最初由 包.脹 於 2010-12-26 17:34 編纂 ]

胡37 發表於 2024-3-5 12:41:33

多謝你分享

静美人2017 發表於 2024-3-11 22:06:39

沙發!沙發!

忘不了情 發表於 2024-5-13 13:04:40

幫幫頂頂!!
頁: [1]
查看完整版本: 深圳北海道