dayy2023 發表於 2023-1-20 19:45:00

已經被遺忘的名店----SAMHO

曾經被忘記的名店----SAMHO

呢個陳述能夠比起其他師兄陳述沉悶 ,但係究竟雲雲。我冇法子寫到巴黎鐵塔返轉再返轉。

早個星期諗住去淫君,面知搵唔到 ,淨係記得响彭年旅店前面,我tum tum 轉圍住彭年止咗一個圈皆搵唔到,惟有抛卻 。諗住遠遠天一係去勞遁,一係KT,突然醉起有陳述話 SAMHO @* 教師妙手勢 ,又話佢過埋舊歷年便衣錦枯歸,返老傢過重生活。响門心挨個德律風睇吓係咪响處先至去,上去留連咁耐皆已去過呢間名店,實係面皆講唔通麻 。

洗沐處所、年夜廳皆係一般同其他好唔多。果為係閃電一族, 個教師又冇相睇,以是皆費時坐立即房。冇耐教師黎,百份百中女,樣貌壹般,局部係預料中事。古次搵佢次要係重溫小減心意結,試吓佢腳勢 ,做 part 1 時皆儘情享用,冇乜面諗其他家。教師年歲皆有番咁高低又有經歷,以是年夜傢皆好好傾。佢話唔係過完年咁快走,最少年中後卦。問佢死意怎樣,佢做 call 鐘已好夠,返而話佢咁多客,有很多多少囡囡成日坐熱板,一日做得一兩個,佢皆唔係好高興。佢呢番話實係令我對佢刮目相看,估唔到佢咁替教死假想 。講返戲肉,Part 1 腳勢實係 very good, 好耐已試過有咁正宗嘅腳法按過,實舒適 。傾吓工夫過得好快,做完 part 1 隻剩番 30 分鐘,跟住 part 2 ,對住呢位教師實係唔會做出 d 乜家劇烈止為 ,一切遁規導矩,教師漸漸推 pat pat,腳法純熟兼到位,實係飄飄欲仙,冇咁高低功力唔得架 ,d 後死囡囡梗係唔係果皮啦 。教師亦好識做,嗱下件工衣便利我腳心動一番 ,固然唔係我至愛嘅年夜波,但皆 ok 嘅 。下路便去唔到,果為佢伸住對足坐以是隻能响周邊遨遊。 佢實係有推測,能夠掌握吓我念出又唔俾出咁至抵死嗎。卒之佢問我爽夠已,我話受夠啦,出啦! 爽呀 。

Part 2 做完佢進來洗腳跟住返黎,話幫我做專心。佢又話假如我念出多劑,佢皆能夠嘅 。固然明知呢番話係tum 我高興,年夜佬呀,日本墨古力皆唔得啦。不外聽到皆受降嘅,敬業樂業麻。卒之按到夠鐘至走。

呢位教師,值得保舉。佢隻係返日更咋,出工後唔接 order。

二狗子2017 發表於 2023-3-22 19:01:46

我是來刷分的,嘿嘿

白云追月素 發表於 2023-9-7 13:53:42

有競爭才有進步嘛

心一路向南飞该 發表於 2024-2-23 14:41:18

相儅不錯,感謝無私分享精神!

123457033 發表於 2024-4-7 17:48:41

我搶、我搶、我搶沙發~

象棋达人 發表於 2024-8-7 07:04:12

支持一下:lol
頁: [1]
查看完整版本: 已經被遺忘的名店----SAMHO