dayy2023 發表於 2023-1-20 19:45:00

一試甘呀軒

一試苦呀軒

睹遠去有呢間場告白,亦皆有師兄們陳述,得個睇字便唔實踐,沒有如走上去睇睇 .
付輿圖一張

正午去到先醫肚 ,正正斷絕有間茶餐廳便嘗嘗

叫左個咖哩牛腩飯,嘩咖哩牛腩飯唔洗咁浪漫.

個汁幾ok   ,牛腩唔夠霖 轉排骨能夠好味d,減個涷奶茶24蚊算係咁.

講番正題
一面幾去到無乜人,先洗沐,出年夜堂很多多少同胞按足又煲煙 ,我皆唔坐間接房
房ok啦皆唔好,玩228餐,囡囡試左件^),樣唔係幾得,皆幾中,間中中女皆要試, 能夠好好效勞呢,閘後頃,本來先正式上班3日 ,之前做正骨(佢話) ,識極少文言幾好頃.

Part 1: 實係幾好,有正骨火準.
Part 2: 根本上開放水平下 ,好勤力 ,不外腳法一般.

減收更表一張

總結: 呢度情況唔錯但囡囡唔太多暫 ,開放水平下   ,假如囡囡量素進步絕對能夠去多幾回.

跋文: 上房前止走廊會顛末囡囡體息室,體息室用塊佈蓋住便算,從佈之間可睹到囡囡 ,相稱搞鬼

追上前面的 發表於 2023-3-12 20:17:11

不錯不錯,很好哦

秦基兴拍 發表於 2023-4-7 16:46:46

好帖,來頂下

123457015 發表於 2023-7-29 16:02:21

:lol不錯

邓尔岚 發表於 2023-9-19 07:44:11

難得一見的好帖
頁: [1]
查看完整版本: 一試甘呀軒