dayy2023 發表於 2023-1-20 19:45:00

華都失望(詳述慘痛情況)

華皆絕望(胪陳淒慘狀況)

以爲佢天d辦理好海紊亂lor
面解會咁講
聽完我講能夠會慶過我
下班單獨去偷悲
出天鐵晌廣疑四周供其揾間餐廳食家
食完走顛末講遁而沒有
唔期望有人會問面解唔去講遁
小我私家認為人比人(比死人)
場取場比(冇得比)
菜心好食亦會念試下死菜

空話講完正題
天下知客以為佢訓已醉
到發明我曾經踩電梯禁造
到年夜堂本人啓齒問邊度換衫洗沐
locker仔開過門以後出左去冇人理
咁既效勞能夠老細揾夠
出戚息室好彩叫做有個效勞員理下我問飲家
獵奇怪效勞員隻係問我飲乜家
但係由初至末冇lor過比我
能夠我要供下la要飲凍檸茶小苦
逃女部少厥後至有得飲

既然睹到女部少便lor張貓紙出僧面no
十個着+個冇既
叫我等等出前臺幫我跟跟
僧個時分有位公理既女效勞員止埋僧話方才我面果d老早走曬

另一個肥肥天既女部少止埋僧問擺設好已娶?
我唔知wor
多心問佢d頭先念面既技c走既然曬面解仲擺上彀僧
肥肥天既女部少話:冇來由wor我天冇上彀
你天唔係晌桑拿街登左告白咩 唔update既?
肥肥天既女部少話:曆來冇挨網上告白
但係我明顯睹到wor唔通d相假娶?
最後果位女部少話:唔係唔係佢唔知咁多
肥肥天既女部少話:呀係呀係呀幾年前停左la
下幾年前 (當我愚仔 )
最後果位女部少背住肥肥天既女部少話:你唔知唔好講咁多la公司有挨網告白娶
最後果位女部少話:請你本諒公司很多多少女仔走左其餘既唔肯影
走左面解唔告訴網d人員打消d相遮
最後果位女部少話:咁樣做網上起碼冇左9成技c
下   
咁同呃人有乜別離
末於大白到錯沒有正在網站隻係衰正在個場
最後果位女部少話:唔係咁講既 我幫你揾個效勞好娶la定心
事到現在有乜法子遮坐皆坐低左
叫人幫我按住足先la

如是者等下一陣等下又一陣
底子冇幫我擺設個按足c女
成肚水房降水
囡囡完整唔掂
冇至於扒但係A cup波人坤咁樣
唉算la表情卑劣省事換唔念再等快快趣草草瞭事
曆程如我所願實係草草瞭事
所謂乜家至尊式本來係隔住造服波推   
明知A cup面解要揀波推
係本人一廂甘願唔志正在波推專能夠高低綠燈咪揀貴d既餐期望囡囡識做lor
造服波推以後仲慘~~~~~~~~~~~~~~~full set床尾機   
囡囡話僧度係咁娶la   
搞掂坐床邊吹火
吹吹下本人冇心計心情起家走

埋單果時背女部少贊揚
居然話:係呀佢平常唔係咁個wor仲很多多少人面佢讚佢
個技c多少號????
最後果位女部少話:我幫你跟下(走左去一去冇轉頭)
前臺call佢機又唔應
企晌年夜堂做左幾分鍾愚仔
268人仔購個經驗
有愛好既c兄無妨上去試下

earth20011 發表於 2023-7-8 08:49:24

好好 學習了 確實不錯

123456823 發表於 2023-9-21 13:08:53

小手一抖,積分到手!

干将发硎鞘 發表於 2024-4-30 01:10:28

幫幫頂頂!!

坏坏的猪蹄肇 發表於 2024-6-11 22:14:16

看帖廻帖是美德!:lol
頁: [1]
查看完整版本: 華都失望(詳述慘痛情況)