dayy2023 發表於 2023-1-20 19:45:00

潛伏仁生(1)--- 圖花島的心理醫生

埋伏仁死(1)--- 圖花島的心思大夫

心思大夫-桃壹

唉前次傾死意果陣, SAM哥叫我撲爆條友的頭(購傢),我即拎個火晶杯撲佢,攪到比同寅CHARGE我傷人,正在易SIR幾經努下,改為話我心王不服衡,要我去睇心思大夫便不消降CHARGE, 好便去睇睇囉

初會小妮子

上到去隻睹一張床……本來睇心思大夫係咁O既,仲有O家飲加,熱豆奶皆有,仲勁過荼餐廳。沒有暫大夫出去,本來是位好眉,個子沒有下,身體沒有錯。我眼眼視住佢,佢以淺笑回應。固然佢沒有是有絕世的好貌,不外十分紮眼,問我一年夜堆成績,我隻會颔首,她叫我放鬆面,放鬆便訓著。 半夢半醉,硬綿綿好舒適的覺得,由足開端背上至頸,連仁仔皆有反響(收夢皆收得咁實在),硬綿綿的覺得上瞭頭,仁仔被又熱又硬既家壓住左高低閣下咁舉動,忍得好辛勞…….頂唔逆要開眼啦, 沒有由自可一開眼………… ,睹佢左飛bra, 用脫桃白中衣的小妹正在磨下磨下,唔怪得令我咁有壓榨感喇 ,並且佢裏白白咁又叫又剩,定力少D皆頂唔泡。我即出脫心龍抓腳,一擊即中,腳感一流,佢叫得仲高聲加。。。唔通實係好C服???缱绻左一陣,便試下車…沒有竟她是大夫,沒有是車腳,以是不克不及太要供。本來她很會用腳,好好的招待仁仔,攪到佢立即吐黑泡。

覆診,斯文的家性
話咁快又兩個星期瞭,那兩禮拜隻等候正在一件事--- 便係覆診喇, 她: 「你去喇 HI」。我面颔首,她又叫我放鬆下,我又放鬆下,她按按我的頭,好舒適呀。訓著左, 硬綿綿的覺得古次正在頭上,我即開眼食個BURNCH, 奶王包主動收上…好食,仲有淺白色的提子, 同工夫佢曾經拔槍 (我收槍),CHOP呀CHOP呀,又挨圈,又狂車我LIN,年夜傢各有各閑,相互享用。跟ML的覺得跟好沒有近,淫聲四起,正在極之鎮靜的淫聲下攪掂左….挨戰。相相抱住下,古周的工夫又到瞭。 哎….恰似無同我做心思醫治….下次再做番啦……

[ 本帖最初由 陳永仁 於 2011-1-13 00:50 編纂 ]

骨場材料室

**持續無連續的北上使命**

半岛宫殿rw 發表於 2023-8-6 06:53:53

謝謝樓主,共同發展

人民看看2014 發表於 2023-12-18 05:30:42

LZ說的很不錯

爱宇婷疤 發表於 2024-5-13 02:36:39

不錯,支持下樓主

慧眼识英雄1 發表於 2024-6-23 18:58:43

學習了,謝謝分享、、、

淡然一笑wwc 發表於 2024-6-24 18:56:16

支持new161

春天到了 發表於 前天 15:40

前排支持下
頁: [1]
查看完整版本: 潛伏仁生(1)--- 圖花島的心理醫生