dayy2023 發表於 2023-1-20 19:45:00

東寶遊記 - 麗C #22

東寶紀行 - 麗C #22

實在之前皆搵過呢條玩得o靚妹仔兩三次,近來曉得佢過完年從老傢番黎完工,拿拿聲call佢鐘玩波波去也!

具體陳述舊年10月晌數字臺寫過,古次地道update下.....

樣貌:20出頭湖北妹,講實唔係標準美男,年歲細細但係媚絲細眼有極少女人姣騷味,中唔中意便各花各眼。皮膚好靚,平常完工大都唔化裝,古次睹佢戚息左一排肉體同形態皆唔錯,不外皆提過佢假如化極少妝係尊敬事情同客人,並且會靚番d,期望佢聽話。

身體:160沒有到,細細粒幾好肉天,講實身體麻麻,不外對D-cup好乳減番唔少分,渾圓墜腳,中size凸pink lin,要吮好耐先至硬硬天凸番出黎,一陣陣自然乳噴鼻好味到小弟唔捨得放心。

手藝:睹仁睹智......講實要推拿唔會搵佢架喇....講下佢上中下路三寶啦:
上 - o靚妹仔一般唔車......我估壹視同仁啦,後死又靚仔能夠有破例。
中 - 心腳齊綠,part 2 主動解甲。
下 - 可褲內玩毛玩鮑邊,一般冇得井,皆係果句,睇師兄們講止啦。

立場:典範寸咀o靚妹仔性格,開初有d寸有d cool,生左便完整另一回事,黐身到沒有得瞭。溫馨提醒:"你對人好,人對你好,分分鐘有著數"。

總結:晌古時昔日,市場上比#22好嘅女女確實係唔少,不外以麗C呢個價位能夠玩到呢種後死靚皮膚減好巨乳,小弟認為值得一試。

附上幾張舊年10月幫佢影嘅不異一張佢嘅視頻照俾師兄們參考。

(要德律風嘅師兄能夠PM小弟)

[ 本帖最初由 tungpo718 於 2011-2-12 12:55 編纂 ]

雍不言弃 發表於 2023-1-30 03:18:42

有競爭才有進步嘛

陈辞滥调 發表於 2023-12-14 07:20:47

多謝你分享

厕所有人 發表於 2024-4-14 01:10:12

有競爭才有進步嘛
頁: [1]
查看完整版本: 東寶遊記 - 麗C #22