dayy2023 發表於 2023-1-20 19:45:00

天邪寶鑑(89) ~ 九龍灣之好彩木頭無同我交換

天正寶鑑(89) ~ 九龍灣之好彩木頭無同我交流

NUM:86

相頭:78分 (頭髮放下比力好)

身體:75分 (A+ CUP,好腿)

車牌:???

上路:綠燈

下路:白燈

開放度:75分

長處:???

缺陷:有口吻,開放度不敷

禮拜兩同街街版主食完飯,各有各節目,最初得番我同木頭+事情職員,原來唸住去桃記,但挨德律風去,臨時無女要等,佢天又趕住過閉,以是挨去九記問有沒有女,睹33,68得閒,便幫佢天BOOK左先,面知上到去先知33走左,最初便MARK左68,95,到去洗沐房,LOCKER仔話無熱火 ,經木頭試火以後,最初皆決議照去馬,能夠果為人多,一開端有極少,以後便係冰火,凍到9縮 ,出到黎擺設68比事情職員,95留左比木頭,睹86方才下鐘,便面左86,果為唔太分明木頭口胃,以是等兩個囡囡皆黎左,比木頭揀先,最初佢皆係要番95,搵到666女伴侶。以後我便叫左86拎埋張被房,果為實係好9凍,兩小我私家係被窩裡與,傾下計咁,傾傾下有D唔對路,佢口吻皆幾勁,比左D噴鼻心膠佢食,皆唔係好辟到,以是唔好問我有沒有車牌,我無試 ,於是乎我便捐去被窩解佢BRA,A屎波,佢好敏感,車LIN車到佢鬼哭神嚎,下路便有小夾,幸虧佢R袋同推油腳法沒有錯,最初減極少夢想,影象投射,攪左一輪以後末於降空。好彩木頭無同我交流,唔係真比佢插死。

[ 本帖最初由 正王 於 2011-2-19 00:40 編纂 ]

正心易測

历史人物费 發表於 2023-3-25 02:44:59

路過,學習下

我是的十八簿 發表於 2023-6-1 16:27:31

學習了,謝謝分享、、、

海鑫木业 發表於 2023-6-30 03:21:57

LZ真是人才

亲亲阳光非 發表於 2023-12-15 10:33:43

幫你頂下哈!!

更强 發表於 2024-1-3 21:56:59

看帖廻帖是美德!:lol

屎壳郎秧 發表於 2024-3-21 15:37:14

:lol不錯

梦太晚616 發表於 2024-5-10 07:28:31

有競爭才有進步嘛
頁: [1]
查看完整版本: 天邪寶鑑(89) ~ 九龍灣之好彩木頭無同我交換