dayy2023 發表於 2023-1-20 19:45:00

天邪寶鑑(88) ~ 九龍灣之春回大地竹筍當造

天正寶鑑(88) ~ 九龍灣之秋回年夜天竹筍當制

NUM:33

相頭:85分

身體:90分 (C CUP,竹筍波)

車牌:有 (沈型車牌)

上路:綠燈

下路:綠燈

開放度:90分

長處:靚靚竹筍波,懂文言

缺陷:皮膚比力烏,以是LIN皆...

禮拜日係桃記食完個幼齒竹筍波以後,第兩晨訓醉,便去左九記。上到去問下有邊個得閒,此中一個係33,記得之前SOHO搵過,評價唔錯,於是我便面左佢,以後便去左洗沐。到房等左一陣囡囡便黎啦,個樣皆算唔錯,身體皆幾有料,佢問我做咩式?睹佢波脹脹,便梗係話做波推啦,佢便進來拎家,好快腳便返番黎,抵讚! 到黎便除哂D衫,皮膚係烏左極少,不外對燈實係好靚,C CUP竹筍波,好堅硬,好中不敷便係LIN頭有D烏!C CUP竹筍波波推實係好舒適,爽到爆,以後佢好識做訓係我身旁,我便係咁玩佢對竹筍波,又食又搾,車牌皆有喎,攪到我唔知個心去邊好 ,以後我再係井心摔摔下,摔左一陣佢便走左去床尾? 本來佢知我已食早飯,請我食噴鼻腸煎單旦,對竹筍波夾到我真一真 ,上高低下咁推,實係爽到呢 ,最初爆到佢成身皆係。 以後佢渾淨完番黎便幫我按動手腳足足,按頭亦按得好舒適,實係好鬼死滿意。

如要德律風請間接PM我,請沒有要回帖問,開開!

[ 本帖最初由 正王 於 2011-2-18 21:51 編纂 ]

正心易測

小小的鼻祖 發表於 2023-1-23 03:07:36

路過,學習下

123457044 發表於 2023-4-4 22:53:00

好帖,來頂下

直子的爱本 發表於 2023-8-25 09:37:45

學習了,不錯,講的太有道理了

晓晓红青蜓吧 發表於 2023-10-28 23:36:53

LZ說的很不錯

123456833 發表於 2023-12-24 22:39:11

支持一下:lol

东未红 發表於 2024-5-6 16:25:42

不錯,支持下樓主

是哒hhh 發表於 2024-7-10 10:05:14

前排支持下
頁: [1]
查看完整版本: 天邪寶鑑(88) ~ 九龍灣之春回大地竹筍當造