dayy2023 發表於 2023-1-20 19:45:00

快樂時光好易過

歡愉光陰好易過

尾先要講聲多開先。身背重擔去試下光陰既效勞一定要裡裡中中認真不雅察。
一邊walk-in 一邊挨比巨匠兄,,,,苦巖巨匠兄德律風無電,面算呢...
表白身份,但人天又好易做,司理拍心心比個劣惠價...ok ~ 够誠意...
洗沐先 ... 預左 無奢華火療苦款....但氣候苦凍...D火可吾能夠番D呀
凍到九縮...吾松要,歸正一陣搵條女搵火浸一浸...必定吾再縮。
坐左一陣,途經技師房,,,視到易收,但又已有房...擺設房..帶易收,同其他女女睹上面..念揀易收...面知話..比人mark左,睹完便要走
其他揀吾降...再坐劣等下,足足坐赴任沒有多一個鐘...不雅察一下對其他客既舒適立場,
曆程立場可承受,但好較著,辦理技師辦法,跟客人相同才能吾下。
但吾閉我事 我吾介懷...最松要..四圍視下女..問下no.

死陸+易收 等等左一個鐘,仲減鐘,,,有緣無份 ~!!
易狗 風姿尤存 好驅風 ,狗仔 微波仙子,易吾 東北口胃
( 我用正裏既去評價,年夜傢自已好好思索)
真收,易陸 not my tea
最初揀左 暫暫 ~!!! 實在第一轉曾經睹過...但被易收吸引住 。
到房,問我是否是方才睹過,做咩吾揀...
我表白身份,念睇多幾個。
按下足..吾夠十五分鐘,曾經開端互動,曆程似情侶爆房,
一除衫,嘩....早知吾坐苦耐啦﹗ 淺的,C級
從前做OL ,返工廿日 。 原來吾疑,過後檢驗,可托度下﹗
佢既強面比我發明正在,重面進犯,我做左男技師,佢仲嘆過我...
佢話飛騰左兩次. .比佢戚息三分鐘,下?﹗ 恰似錫下摸下..你仲已交作業喎 ~~
吾要油,吾要果凍...坤推坤磨...原來念等佢漸漸號召我,但我頂吾逆啦,決議反撲...
一收不成拾掇.....佢話好念要.....念要便巖啦﹗我持續用呢兩隻 "卒",死已﹗
最初系面.......PM 問我啦 ﹗ 留番D空間比年夜傢 ~!!!
............超等爽﹗﹗﹗....洗沐換衫走人﹗

總結:效勞確實有誠意改進,假如要成為年夜眾主場,硬件(洗沐、火吧、房間)確實有提拔的空間。至於硬件,我覺得要睇你骨運 。單以古次計 九非常以上。

ez665746 發表於 2023-2-11 06:39:46

沙發!沙發!

愿为素心人 發表於 2023-10-17 01:42:40

寫的真的很不錯

李焕发 發表於 2023-12-26 16:19:40

不錯,支持下樓主

追上前面的 發表於 7 天前

小手一抖,積分到手!
頁: [1]
查看完整版本: 快樂時光好易過