dayy2023 發表於 2023-1-20 19:40:00

kh@(包膠

kh@(包膠

禮拜日去KH諗住搵!**, 面知曾經無做. 表情曲插谷底. 對於小弟黎講, 此囡囡的效勞實係易以遺忘.
果一刻已無意情再揀囡囡, 以是便由19司理收板, 成果帶瞭@(黎.
我看瞭囡囡邊幅皆OK, 便由佢幫我效勞. Part1 皆無乜好形貌, 便間接跳去講Part 2啦.
囡囡拿油番黎後, 先推瞭一陣背, 便開端波推戰做jelly. 呢part不外沒有得, 大概該當講,
小弟曾經歷無數波推磨練, 再減受騙時的表情, 以是皆無乜覺得.
以後回身, 第一眼松係要睇波. 囡囡的波波屬於偏偏細, 揸上腳既覺得唔係真淨範例.
囡囡開端幫我做前裏, 皆係同做背咁高低, 好快推完以後囡囡便躺正在我身旁, 幫我進降空形態.
呢個時分松係要試三寶頭閉, 成果係唔得, 無家車. OK, 咁便次閉, 呢閉逆利經由過程. 最初尾閉, 囡囡話隻可隔底摸.
成果三閉裡便隻過得一閉, 命運唔係咁好. 咁便惟有飲住一邊奶, 揸住一邊波黎衝刺, 最初正在囡囡的啼聲下逆利收射.
別的,囡囡唔識講文言, 隻可用煲冬瓜黎交換.

hyq481 發表於 2023-2-25 04:37:09

我是個湊數的。。。

空城乱人心乱 發表於 2023-3-19 14:57:40

LZ真是人才

123457242 發表於 2024-5-13 17:29:20

幫你頂下哈!!

李焕发 發表於 2024-9-13 19:09:15

真是 收益 匪淺
頁: [1]
查看完整版本: kh@(包膠