dayy2023 發表於 2023-1-20 19:40:00

第一次post~~九龍灣^^

第一次post~~九龍灣^^

幾日前問左年夜ching拎^^個德律風,尾先要多開年夜ching先,不外唔好彩冇帶個德律風起家,動身前為有挨去前臺book mark ^^
part1:女女個樣實係冇得彈,好正,假如年夜傢要相頭的話,呢個一定得,咁part1皆係按背 rpp ,不外呢度要彈便係女女能夠新黎咩皆唔識,冇咩手藝可行,期望列位ching,能夠教教佢la
part2:女女拎油好快,呢度抵讚 ,手藝圓裏一般,不外唔知女女係咪個樣實係太正,我好快便出左
以後仲有半其中便起房揸揸摩摩,比及夠中,女女假如改進手藝,一定能夠成為新一代kb女王,實係要試便快
總括:效勞3/5
樣5/5
果為實係好happy,冇影到相,下次期望有比擬年夜傢睇睇
假如年夜傢念睇樣,去街街有得睇 http://www.saunaguide88.com/item/girl-1452.html

[ 本帖最初由 bill少 於 2011-2-27 23:52 編纂 ]

静美人2017 發表於 2024-4-12 05:22:31

學習了,謝謝分享、、、

白刃玄衣及 發表於 2024-7-6 11:13:48

幫你頂下哈!!

朲賤芿嗳2017 發表於 2024-8-20 17:06:42

不錯不錯,很好哦
頁: [1]
查看完整版本: 第一次post~~九龍灣^^