dayy2023 發表於 2023-1-20 19:40:00

相頭麻麻,服務取勝,趕蠔!*^

相頭麻麻,效勞與勝,趕蠔!*^

早兩早約左老友上便食飯,食飽便思淫慾 ,左諗左諗去邊間,末於遠遠天去左kho,挨上前臺問心火no有邊個上班,面知唔係戚息已番便上松鐘 ,老友嗰件便冇成績,咁便唔理咁多,上左去先算.
上到去皆多少人 ,拿拿林洗沐出廳,飲左杯可樂房等輪牌,輪左女女!*^,唔記得之前邊個CHING試過 ,評價唔記得左 ,咁便是但冇所謂啦,放佢黎,到黎女女先投懷收抱,碰碰車減胸壓做碰頭禮.
Part 1 ,皆叫做中規及第,力便好小小,不外推得我條腰好舒適.
Part 2 ,攞油番黎,唔係馬上除衫,先降油再端莊推一陣背,推完攞毛巾抺坤淨,跟住先除衫降奶波推減果凍,做完後便做前便,最初仲比佢抬起對足,用個心擔住粒果凍做埋c眼 ,攪左一輪訓係則邊,食奶食左一陣,試吓除底得唔得,又比我除喎 ,不外唔肯成條飛走,隻係比除到小腿,話咁樣著皆著得快d喎 .咁便唔使虛心啦,捋到佢依嘩鬼叫,但叫唔能夠咁喎,唔係頂唔逆咁話 .最初坐住係度,揸住波波,摸住隻蠔比佢攪掂左.
女女相頭便麻麻,不外皆靚過張ad相,波便小淋,不外係pink.
又到睇相工夫,不外又係推到最光,有d矇,遷就吓啦

落败的青春阳落s 發表於 2023-1-21 20:06:14

相儅不錯,感謝無私分享精神!

123457191 發表於 2023-2-26 19:46:48

我是個湊數的。。。

半岛宫殿rw 發表於 2023-5-13 09:58:30

難得一見的好帖

知足常乐77 發表於 2024-3-11 02:29:43

前排支持下分享

狭缝求生室 發表於 2024-4-20 19:04:58

學習了,謝謝分享、、、
頁: [1]
查看完整版本: 相頭麻麻,服務取勝,趕蠔!*^