dayy2023 發表於 2023-1-20 19:40:00

KHO103 + KHO100 + 金瘋灣??

KHO103 + KHO100 + 金瘋灣??

之前預報過KH搵到個我喜的,佢便係103!話道一日預上到去先至電腦選技師,沖完止去睇相揀時,睹到個黑白皙淨,唔肥瓜子心裏技師止過,此乃我杯茶!佢止過兩次我皆唔敢啓齒問乜把,合理懊悔ing之際,上天比屢次時機我,佢再度飄過!一問之下,除知佢係103中,更得知佢有空,隨著我便跟佢上房!

103本產天係胡總傢城,齊身黑滑!Part I 皆算當真。Part II 皆好當真,波波沒有算年夜,的的烘托正在黑滑肌膚上,連平常隻喜好不雅摸的我皆品味一番!面解有奶味,仲係椰子favorite?啊.....剛奶推完!推前裏時,佢"黑"得好遠,漸漸襯機錫錫頸、裏、 ,齊無成績!103好溫順,好好傾,優良氛圍下,四唇松揭下,完成全部曆程!必番啅!

別的之前皆試過KH100,試過兩次,靚女度77.5啦,能操流利文言,兩Part皆當真,覓日仲好幸運式!除無車牌中,皆算是值得一試的!

覓日第一round完後,挨去金瘋灣,面知8仔要多兩日至番,其貳心儀皆早班,合理念支線,對圓話曾經call一個住好遠技師,惟有去啦。房後,等一陣,技師到,跟相片好DD啦,好十年啦!技師已到時,部少話有¥158港式+雞蛋保健,¥218(¥208??)波推,技問我做乜式時,得知有¥138港式,我便硬著心腸(果為當時細路好硬)揀¥138港式餐!本來喱個EE從前係正骨,齊身按得好舒適,第一次比人"lock"頸,隨著齊身推油,好舒適!我唔念到的時分末到瞭,推JJ時,隻推瞭幾下我便藉心好,叫佢按頭便算。¥138日式推油.....!以後佢比我,邊個要便作聲,非誠勿擾!

[ 本帖最初由 HDD35 於 2011-2-20 12:02 編纂 ]

yfyffuuy 發表於 2023-8-27 01:20:19

支持new161

随心所欲480 發表於 2024-5-31 00:34:59

:lol不錯

123457125 發表於 2024-7-17 12:26:19

:lol不錯

戏做顿 發表於 2024-9-6 18:06:15

我搶、我搶、我搶沙發~
頁: [1]
查看完整版本: KHO103 + KHO100 + 金瘋灣??