dayy2023 發表於 2023-1-20 19:40:00

金雅軒實發

金俗軒真收

睇睹告白話body餐做特價支168,挨去前臺皆證明話實家。

呢個塲係第一次上去,估唔到啲硬件皆唔錯,locker房、洗沐房、廳皆好年夜。

房等咗一振,囡囡泥,相頭壹般,人認真細,不外對燈好年夜。佢問我係咪做168果隻body, 我話係,咁佢話得60分鐘喎( 中招加,本來係公司與巧)睹佢唔係好高興咁,心諗工夫真正在太短,唔多夠喉,咁便轉返228套餐啦( 幸虧有帶30蚊coupon)。

Part 1, 按得好當真, 無偷懶。

Part 2, 先起個油背,由頭到尾推咗好耐,跟住進來攞啲幹毛巾幫我抺身,再用條脷係前面遊去遊去,轉前裏玩吓雀仔,車吓lin,最初係兩個波之間收射。

囡囡係中路下路綠燈,上路白燈。

臨走問佢攞德律風,本來佢皆好pro,比張彩色咭片,上裏有相、有姓名同德律風。

123457150 發表於 2023-11-9 14:07:00

學習了,不錯,講的太有道理了

mzbua44 發表於 2024-2-4 21:36:37

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

准藏智虽 發表於 2024-3-9 07:47:40

支持一下:lol

二级传播盅 發表於 2024-4-3 16:05:32

支持new161

李焕发 發表於 2024-8-15 09:03:26

不錯,支持下樓主

123457227 發表於 2024-8-17 09:57:25

不錯不錯,很好哦
頁: [1]
查看完整版本: 金雅軒實發