dayy2023 發表於 2023-1-20 19:40:00

天邪寶鑑(97) ~ 九龍灣之命裡無時莫強求

天正寶鑑(97) ~ 九龍灣之命裡無時莫強供

NUM:19

相頭:80分

身體:80分 (C CUP,小肥)

車牌:無

上路:綠燈

下路:白燈(月變亂城濃)

開放度:75分

長處:皮膚黑滑,腳骨好

缺陷:開放度不敷

覓早挨比38號,佢話一面先得閒,十兩面半上左去,問前臺先知提早左半個鐘,即係要比及一面半,一面38號背我招腳,我走瞭已往,佢話個客要減一個單鐘,我話無成績,好,我等,面知佢話念兩面上班,委曲無幸運,同佢講古早便此做罷,回傢好好戚息,出有法子,白牌嘛,我唸古次係我天最初一次既碰頭。被放瞭飛機,即刻搵司理過黎,從頭選妃,記得伴侶道19號沒有錯,最初揀左19號。19號實人比相年青一面面,聲音幾好聽,摸降皮膚皆幾滑流,事情完一天,有D攰,叫佢先按下背,夠哂力火,按得我幾舒適,回身,捉佢埋黎,唸住錫下,左閃左躲,支到,委曲無幸運,唸住除BRA玩下對年夜車燈,面知隻能夠推上去,話怕凍禾,唔理咁多,照食奶,不外頂住哂,唔夠爽,不時又跌降黎,到試下路,我的嗎呀,月變亂城濃,到呢一刻,我曾經完整抛卻任何守勢,死魚咁,小正皆硬埋,任佢攪,攪左好耐,以後佢自動餵奶,勉委曲強挨出。渾淨完番黎,訓係我心心,總算有樣好。逆帶一提,花灑曾經維建好啦。

[ 本帖最初由 正王 於 2011-3-20 21:55 編纂 ]

正心易測

咑啲呿迗嘡迗qc 發表於 2023-4-10 02:52:19

相儅不錯,感謝無私分享精神!

真不是我干的的 發表於 2023-7-12 15:08:17

寫的真的很不錯

凡尘莲花1 發表於 2023-9-12 09:30:43

難得一見的好帖

十二音阶囤 發表於 2023-11-23 08:56:27

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

阿源285 發表於 2023-12-6 22:29:19

LZ真是人才

街角386 發表於 2023-12-28 11:40:38

我搶、我搶、我搶沙發~

阿威来自山西 發表於 2024-6-4 19:30:17

我是個湊數的。。。
頁: [1]
查看完整版本: 天邪寶鑑(97) ~ 九龍灣之命裡無時莫強求