dayy2023 發表於 2023-1-20 19:40:00

新埸報告

新埸陳述

慌死蝕底,趁昨日最初特價貪仄試一試講褲。有Ching話 !* 唔錯,挨德律風到櫃裏商定,冇成績,謙懷快樂鬼咁高興 。到步後,話之佢重拆建松嘈到死,快速沖身房。囡囡去到長遠一明,樣靚芳華同有好深奇迹線 ,對辦支貨。第一part,悄悄帶過便叫佢進來拿工具進第兩part。五分鐘後番黎,睹佢個白bra重係身上,覺得奇異,心知有沒有妙 。便聽佢講先扒低做背脊,奶涷果涷皆做齊,亦曉得有效對實奶去推背,有量感,但rpp短奉。跟住佢叫我回身正裏,仆街,一視個件上衣仲係到,個白bra便推下左,單孔暴露 。我問佢面解唔拿走個bra既,佢話唔得喎。我話冇來由,佢皆係個句話唔得。固然對波好靚,開曬腳形,淡色細lin,但當堂冇曬癮 。有個bra頂住,玩同睇皆唔過引。由於趕工夫,省事再講。最初照一般法式騰飛,冇配樂,冇上路,中路隻用腳,下路沈度開放。囡囡立場及格,但沒有是熱忱開放個種羅,沒有會番食。
到櫃裏找數時,支銀姐姐皆有問 !* 效勞面?我照曲贊揚話: 挑,搵笨,條女皆冇除bra 。支銀員O 曬嘴話會反應喎! 心諗算喇,當特價餐支左個discount!

123457245 發表於 2023-10-26 00:21:17

有競爭才有進步嘛

同感丶 發表於 2024-2-27 18:38:50

LZ真是人才

蜡烛2017 發表於 2024-4-9 17:09:42

不錯不錯,很好哦

痴痴情先生先s 發表於 2024-8-24 03:33:38

寫的真的很不錯
頁: [1]
查看完整版本: 新埸報告