dayy2023 發表於 2023-1-20 19:40:00

九龍灣試後感

九龍灣試後感

同fd去試硬件唔錯, 部少同locker仔效勞ok坐年夜廳睹唔少囡囡出收支, 唔知係咪交代工夫, 冇按爪供其等擺設, 囡囡88唔下走肥小波, 素顏睇降似30頭, 推拿有效心唯力不敷, 冇所謂正場志沒有正在此無傷風雅, 測驗考試車閃再試say no 注釋話曆來唔風俗同客車渣波完整冇成績惋惜冇乜波推降力當真唔慢亦冇草率 下路夾足隻能夠顛末門心趁便敲下門, 咁敲法敲到天光已敲到出汁, 念深化討論彈腳隔絕, 過後腳指尿味頗重 終極罷休苛背住我起機, +埋本人夢想力能夠出到 88起機腳勢係佢可與的地方團體僧講冇乜能夠會番食, 埋單238降樓

[ 本帖最初由 米下jackso 於 2011-3-21 16:46 編纂 ]

静美人2017 發表於 2023-3-17 23:41:03

小手一抖,積分到手!

温柔老虎 發表於 2023-4-16 23:32:21

看帖廻帖是美德!:lol

风男人1984 發表於 2023-5-26 22:13:31

好帖,來頂下

崔炫俊献 發表於 2023-11-3 10:50:36

學習了,謝謝分享、、、

梨波儿 發表於 2024-3-5 14:19:47

路過,學習下
頁: [1]
查看完整版本: 九龍灣試後感