dayy2023 發表於 2023-1-20 19:40:00

和她的一個美麗約會 - 幸福236

戰她的一個斑斓約會 - 幸運236

話道早幾日有個儍仔走去幸記面瞭236, 安知佢唔知能否比人電暈左定係上左正咁, 隻係識得同個女女吹火道心, 最多摩吓腳仔, 連波波皆味碰過, 唔好話車. 咁固然比凱旅兄話佢笨啦!

以後個儍仔個心好唔舒適, 而個腦又曆曆在目女女 , 於是禮拜日便决定上去再找236, 又話比本人聽古次一定要沈著, 唔好再恰似前次咁比人天電暈啦!

坐完水車過左閉, 個儍仔便一枝箭咁跑去幸記. 固然己經收左疑息比女女, 但係充公到回復, 以是唔知上到去要等幾耐女女先有空. 不外好彩, 等是要等, 皆係等40分鐘啫! 睇吓電視好快便過啦!看去昔日幸記皆幾閑, 樓上的房皆謙, 要去上面的房.

等吓等吓女女便拍門去. 古次再會佢以爲女女實係好靚. 佢披發出去個vibe跟個儍仔的品嘗實係perfect match. 好彩古次儍仔有備而去, 冇比人電倒 (不外皆有D暈暈天 ). 唉...實係冇鬼用!

先去個按背, 跟之前一樣, 果為熟手的閉係, 按得唔係太好. 咁個儍仔又須便教下女女, 唔知面解教下教下, 又會變左儍仔按女女喎! 不外冇所胃, 個儍仔好enjoy呢! 咁樣你按我、我按你, 你眼視我眼之下, Part 2 便沒有知沒有覺天開端瞭... 但係好惋惜,個儍仔本來最初實係中左正, 以後發作左D乜事皆唔記得曬! 隻記得佢之前好念要既嘢曾經到達瞭. 當前唔洗比人話儍仔瞭 (不外能夠話笨伯law).

多開支看儍仔腳記!

儍仔做夢城市念著的236:

[ 本帖最初由 tingman 於 2011-3-28 04:14 編纂 ]

昀离936 發表於 2023-4-6 05:27:50

:lol不錯

京托胡速越 發表於 2023-4-19 13:43:23

幫你頂下哈!!

小仙女要起飞 發表於 2024-1-2 05:54:55

寫的真的很不錯

Gordon520 發表於 2024-1-30 03:26:54

真是 收益 匪淺
頁: [1]
查看完整版本: 和她的一個美麗約會 - 幸福236