dayy2023 發表於 2023-1-20 19:40:00

新手上路初試講紅%

新腳上路初試講白%

哩排睇睹咁多師兄講到講白%又free又four感。。咁把炮小弟馬。。。昔日無撚聊聊好便揾個伴侶上路會一會佢先!去到公然個場同年夜傢所講叉唔多。。。沖完個涼睇睇相成個場係得幾個囡囡相得。。。終極叫左%惋惜本來要call返㴝。。正所謂一場㴝到死便死啦。成果等左成9個字試先比及。。一睹囡囡實人ok波一般一般熱忱不外波推覺得唔錯上路無試。。中路年夜開。。下路便同師兄講既有收支夾死左。。。豈非小弟無骨運?

淡然一笑wwl 發表於 2023-2-15 14:11:05

LZ真是人才

驳论王洪qa 發表於 2023-2-24 03:23:03

我搶、我搶、我搶沙發~

张瘦身 發表於 2024-3-10 13:42:00

看帖廻帖是美德!:lol

晓晓红青蜓吧 發表於 2024-9-14 06:53:12

前排支持下分享
頁: [1]
查看完整版本: 新手上路初試講紅%