dayy2023 發表於 2023-1-20 19:40:00

KB6 小蠻腰 水長流

KB6 小蠻腰 火少流

KB88走左,90後唔多巖玩,覓日約好KB6便上去,女女房即刻飛撲過去,夏曆前睹過她,她道借記得我?當佢實啦!
佢好熱忱,PART ONE 皆無做,攬住猛咁錫,不外唔比幹車,小蠻腰隻得22-23吋。
中路得A-,無乜腳感,但佢反響好HIGH,腳再往下流,沒有得瞭火少流,衆多成災………略!
鐘意年夜波師兄唔駛搵佢,我鐘意佢的神韻戰反響,跟90後的死硬別差別。

贰十岁装成熟装s 發表於 2023-4-5 12:15:48

過來看看的

joneluz 發表於 2023-6-21 11:58:58

謝謝樓主,共同發展

王俊杰2017 發表於 2024-5-10 07:02:27

我是來刷分的,嘿嘿

凡尘莲花1 發表於 2024-7-31 14:54:59

LZ真是人才

风来时狂放 發表於 5 天前

路過,學習下
頁: [1]
查看完整版本: KB6 小蠻腰 水長流