dayy2023 發表於 2023-1-20 19:40:00

我去左月海啦....羊怡@)....正....

我去左月海啦....羊怡@)....正....

號碼:20
相頭:97分 (果本人喜好以是能夠下左極少..)
身體:90分 (A - B CUP)(皆係果句本人喜好以是皆係下左極少...)
車牌:有 (沈車)
上路:綠燈
下路:黃燈

先先開開師兄推介, 等我能夠再搵返佢, 果為之前正在島上曾經熟悉, 不外走瞭我皆唔知........空話少道....開端

PART 1 : 能夠道, /骨皆有吟力度, 一個字正....一路按一路傾皆沒有曉得工夫過得恰似出格快, 得返半個鐘皆無, 以後以9秒9工夫去回, 曲得一讚, 開端 PART2

PART 2 : 本念扮下大好人, 面知....皆係......唉, 重比人話咸幹, 以後@)扮家快快腳要KO我, 不外隻係玩下, 十分心愛一裏, 以是皆好快曾經比佢KO左.....

我念我好快又會再去搵佢, 年夜單, 實怕沉船....

年夜傢念要德律風能夠問我......

開開年夜傢支看.....

第一次寫,寫得唔好, 唔好小....

小弟腳機比力雞, 以是無影相, 用街街相....

123457227 發表於 2023-1-27 12:59:58

前排支持下分享

海鑫木业 發表於 2023-2-16 11:40:14

LZ真是人才

马宝清马宝清 發表於 2023-6-21 19:37:01

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

阿阳937 發表於 2023-10-23 17:38:54

我是個湊數的。。。

银鲜目江探 發表於 2024-2-23 13:02:05

學習了,謝謝分享、、、

里脊鱼鱼si 發表於 2024-5-8 18:05:03

多謝你分享
頁: [1]
查看完整版本: 我去左月海啦....羊怡@)....正....