dayy2023 發表於 2023-1-20 19:40:00

月海 no.20 楊怡

月海 no.20 楊怡

今天睇完c hing 陳述, 昔日問瞭師兄與瞭"楊宜"德律風, 一於預定才子!買通反早班而且逆利約睹!小妹睹係 call 鐘, 隱得十分熱忱,又懂文言, 相同毫無隔閡,仲好健道.睹到實人, 幾乎長遠一明, 估量有1.6m下, 烏黑少腿, 胸也沒有小, 表面渾雜. part 1 唔錯, 夠力, 存心, 借明白用道話調悀攪氛圍part 2 rpp 腳法好恰好溫順, 有沈車, 中路唔揸皆唔知有苦年夜,腳感好好, 好彈!!, 下路我隻係隔褲摸, 冇炸型!!!女女好高興, 相頭好好, 又識做, 信賴再生d必有更下回報!!古次序遞次一次post 相, 年夜傢撐持下!!!ps. 腐敗女女放一天假, 要德律風 pm 我啦!!

半岛宫殿rw 發表於 2023-4-2 11:26:49

有競爭才有進步嘛

白龙江左岸 發表於 2024-3-21 09:53:17

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

我放心你带套猛 發表於 2024-7-23 13:57:36

相儅不錯,感謝無私分享精神!

伊索谗言 發表於 2024-8-8 21:27:38

不錯不錯,很好哦
頁: [1]
查看完整版本: 月海 no.20 楊怡