dayy2023 發表於 2023-1-20 19:35:00

新wong朝85

新wong晨85

之前call佢屢次,一早挨比前臺問85系咪之前果個,假如冇記錯佢曾經系新記做佐兩年到房佢先知我系邊個,的確好耐已揾過佢-成生佐肥佐,攬一攬,揸一揸先起鐘幫我推拿,皆算老友我皆唔為易佢,但佢好識事,自動幫我除衫褲,本人自動除曬上身,嘩~~好耐已睹對嘢又少年夜瞭 ,佢對嘢自動頂我塊裏過去,我便系咁啜,能夠鼎力得造“小力面,好痛,沒有要搞太多心火”佢講。我又伸腳攪上面,隻能夠走馬觀花不成以太深化,佢降佐很多多少油背我條嘢,玩佐一陣自動趴低我身旁幫我起機,我便不斷奶佢對嘢,好快出佐...簡短的陳述開開支睇埋單168

木易549 發表於 2023-6-29 21:28:28

路過,支持一下啦

侬去斯 發表於 2024-6-10 08:48:52

支持new161

成哥337 發表於 2024-6-12 15:16:26

難得一見的好帖

云山千叠885 發表於 2024-6-27 11:23:21

路過,學習下

XY890 發表於 2024-7-9 07:03:36

我搶、我搶、我搶沙發~

简0 發表於 2024-7-26 03:40:37

相儅不錯,感謝無私分享精神!
頁: [1]
查看完整版本: 新wong朝85