dayy2023 發表於 2023-1-20 19:35:00

竹仔玩得開心+驚見大陸狗西潮汕人渣屙屎(有相)

竹仔玩得高興+驚睹年夜陸狗西潮汕人渣屙屎(有相)

到左深圳天心慶
梗係去心岸歎番杯cold drink兄la
唔趕工夫伴下d人妻坐巴士
廣東省計珠江三角洲同客傢人比我印象好極少
海陸風同果d濕潤pull摩熱一背最9憎
聲年夜自卑好9叻
同兩個黴友去玩
睹到1幕洗沐房屙屎
止多幾步去茅廁皆懶
你話d年夜陸佬狗唔狗西
黴友睹到挨個凸
為供第1腳現場報導
冇法子唔出售此中1個黴友貴體

講番正題
坐低司理問昔日念揾邊個
第1句批注3號嗅96有毒兩個皆唔要
後尾話兩個唔同班
執件11
人靚足少夠下走肥得僧有肉
玉腳過西冧9死
唔好問我乜能家000 999 456
我唔能識
我城下玩女鐘意46254325765494675795467654246567657654644264...............睇唔明能便
走馬觀花式車左幾家
上山下海遊無隔絕
借相用下

宇转好帖鄙 發表於 2023-4-11 05:08:27

LZ真是人才

m12345666 發表於 2023-4-22 16:50:59

幫幫頂頂!!

紫罗兰的叶栏 發表於 2023-6-6 17:47:04

寫的真的很不錯

wangliqxm 發表於 2023-9-29 04:29:28

LZ真是人才

好时光516 發表於 2024-3-16 11:27:41

沙發!沙發!
頁: [1]
查看完整版本: 竹仔玩得開心+驚見大陸狗西潮汕人渣屙屎(有相)