dayy2023 發表於 2023-1-20 19:35:00

月海@)之人報我報

月海@)之人報我報

前幾日問左t-ching拎左@)德律風,挨左上去call佢鐘,同陳述一樣文言是能夠的
約左下戰書,去到果度,嘩估唔到果度皆好細下,洗沐得5格仔,人多皆唔知面好,打鬥皆似
不外部少好nice,帶我房前同我吹左一陣話已睹過我(我是第一次去的 )
等左陣女女左黎,嘩同d相實係一d皆唔似,實人比力渾雜,ad比擬較成生我唔中意
女女好健道,冇熱場
part1:夠力,好故意,叫佢唔洗按皆唔得,佢話第一主要比個好印象我
part2:我天吹火多個嘜,一路按一路吹火,得返最初30min,好慢到戲肉,主動波飛bar
皆係果d ,rpp,最初降空
呢度有d家念講便係d locker仔,實係唔得,面唔得便本人去到本人感觸感染

ffycxyw2274436 發表於 2023-5-8 22:25:49

幫幫頂頂!!

银鲜目江探 發表於 2023-6-7 22:47:49

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

曹羁奔陈构 發表於 2023-7-1 07:57:38

謝謝樓主,共同發展

蜡烛2017 發表於 2023-9-17 01:53:12

看帖廻帖是美德!:lol
頁: [1]
查看完整版本: 月海@)之人報我報