dayy2023 發表於 2023-1-20 19:35:00

發夢x兄 講富^^(有相)

收夢x兄 講富^^(有相)

下班約埋伴侶 去講富 巖巖禮拜一 去完 念試夜場
到部,伴侶便CALL番講HO舊戀人^) 我睇完相 叫廖兄 叫左!# 同 ^^ 去睇實人
女女一到報 先同^)去個抱抱再由伴侶接辦

跟住!#同^)一齊到 面知...廖兄把2個號攪散左 我原來念叫^^ 面知睇巖果個 好灰咁走
我便問廖哥 唔係僧個WO跟住又叫番去 再叫番!# 號 走...搞到!#烏曬裏 我皆唔太美意思廖兄仲笑笑心。。唔小唔得
唔裡咁多 房 睇牌 按背!
PAT1 女女之前正骨場做完 一個字 正正正! 仲叫佢按專心:唸得家多
     15分鍾度 叫女女去減油站 
PAT2 睇完門兄陳述話女女幾守舊 我便睇定D先 
     唔要牛奶 波左幾家 幾好 跟住降勁多油  RPP 正 realx赴任d訓
     果東能夠新去 好左d 玩左正裏 前面皆間接飛左 
     進曲路 試車左下皆冇格到 跟住中路皆通曬 開端搞到佢有d裏白   
     便漸漸摸下路 睹佢挨左抵 便停左下 視下佢先 便又視下我 睹佢樣  時機到 間接碎又冇退到 以後便冇停得手 出曬火

比平常快俾佢ko左 停腳後一齊訓左係度幾分鍾 仲同佢講辛勞曬

好快洗完腳去 抱起佢 玩多幾下波 果時佢皆有d放 跟腳仲影左幾張相

前次陳述冇影相 古次影番!

[ 本帖最初由 COOLDUDE007 於 2011-4-14 08:12 編纂 ]

尹以为荣 發表於 2023-2-11 05:11:42

幫你頂下哈!!

123457287 發表於 2023-6-3 23:40:20

好好 學習了 確實不錯

清风JA1 發表於 2024-1-17 09:08:16

看帖廻帖是美德!:lol

风残殒落殒d 發表於 2024-4-3 20:50:32

前排支持下

123457278 發表於 2024-4-26 03:23:33

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

尘埃416 發表於 2024-8-2 10:02:14

幫你頂下哈!!

123457176 發表於 2024-9-8 10:23:01

謝謝樓主,共同發展
頁: [1]
查看完整版本: 發夢x兄 講富^^(有相)