dayy2023 發表於 2023-1-20 19:35:00

肥哥快閃(41)~講fu慢慢調情放D放D再放DD自己滿意人地吾知理吾到甘多-無相報告

肥哥快閃(41)~講fu漸漸調情放D放D再放DD本人合意人天吾知理吾到苦多-無相陳述

肥哥快閃(41)~講fu漸漸調情放D放D再放DD本人合意人天吾知理吾到苦多-無相陳述

古次又吾開老NO.
吾係支埋食
係講左有多少人會信賴僧

正如我有人無 能夠仲麻能煩
省事其他師兄番黎百無小爆我
出陳述旨正在分享箇中興趣
本則上 5係推介場合大概女女
有逃開帖果d 能夠曉得古次配角係咩no.
不外...........我又吾會證明

女女係少腿守舊型
佢實係本人認本人守舊架
惋惜相頭身型皆係我至愛果隻
減上某早係年夜堂逢睹佢背影
頂...同我第一條女實係好能鬼似
先多開一個師兄彈左女女德律風俾我

於是....明知有3保
傾向保山止.........

房女女........實係索................自報23歲, 雲北人
推背dup骨果part.......有正骨feel............................志沒有正在此實舒適

明知女女係3保女女
於是使出獨門絕技................................................吹熱佢 (批注獨門, 即係.............)
於是女女變得幾好傾............................同幾高興

心無停 腳無停
推油patpat 幾到傢, 能夠做開鬼鼠床尾.......................................玩袋巧能舒適
仲成日問你 吾舒適記得作聲

以後 B+波 波推+牛奶...............................我本人幾有FEEL
果凍女女問我要吾要, 我便skip左
視住相頭身型
忍吾住抱住女女左un左un........................竟然un到佢有極少feel
咀仔間中踫下踫下, 吾算車但我已充足

最初女女訓係我斷絕
視住佢個樣
踫踫咀
中路可玩可咀+細lin.........無家彈
下路初初隔褲rr
rr下睹到有喘息聲 兜底到井心能夠沈力摔下摔下........

上中下3路夾攻 再+左d 喘息聲 同我幾中意既心情
係腳心幾閑既狀況下
開高興心苦交低左d家

女女固然本人話本人守舊
但花d工夫心計心情調下情
我皆有幾合意既效勞

骨運既家好易講
特別逢到僧類女女..................
肯花心機間中皆有極少回報

念有大家一樣既不變效勞
我估女女臨時做吾到

[ 本帖最初由 fatgor1 於 2011-4-20 01:41 編纂 ]

人生如梦总人q 發表於 2023-5-12 13:47:10

LZ說的很不錯

塞翁364 發表於 2023-9-21 03:56:01

我是來刷分的,嘿嘿

驳论王洪qa 發表於 2023-11-30 10:37:21

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

海田1 發表於 2024-3-14 23:17:08

:lol不錯

123457264 發表於 2024-7-5 11:00:16

幫你頂下哈!!

静美人2017 發表於 2024-9-12 19:51:04

幫幫頂頂!!
頁: [1]
查看完整版本: 肥哥快閃(41)~講fu慢慢調情放D放D再放DD自己滿意人地吾知理吾到甘多-無相報告