dayy2023 發表於 2023-1-20 19:35:00

日TO之行~~~~~~~~最深印象反而係知客

日TO之止~~~~~~~~最深印象反而係知客

早幾日同老友走左轉日TO,佢便一早有目的,我便輪左個@*,B波肥體態,樣便唔算靚,但唔係醜.

PART 1 皆叫有聲有色,佢話之前係XXX正骨場做過,但我唔記得左個名.
按完頭PART跟住佢先問做咩餐,上得黎,我便預左齊套效勞,問左女女話OK,咁女女便進來攞架死.
番到黎除渾光,先波推,再波夾一陣,跟住熱火環保吹,吹功唔錯,有快有緩,有深有淺,好D比佢吹爆,叫佢上套做家,先女上坐左一陣,比佢UN左一陣,睹佢出曬汗,便失落番轉由我插佢,狂攻一輪出家攪掂.
唔知寒氣唔夠定係活動量年夜,我同女女皆出曬汗,佢話進來沖身,我便話我皆要,咁便提早比佢降鐘,我便進來沖埋涼先再返戚息室等老友.然後一齊埋單出街食埋飯先番HK.
團體女女效勞不外沒有得,冇家贊揚,冇咩欣喜,根本效勞.反而樓下知客個樣同笑臉,令我印象易記,唔知佢會唔會轉做技C呢.

[ 本帖最初由 好淫一個 於 2011-4-17 12:11 編纂 ]

井底燕雀傥 發表於 2023-1-23 18:52:55

多謝你分享

确实是个孩子谥 發表於 2023-4-23 15:58:54

謝謝樓主,共同發展

123456833 發表於 2023-5-10 14:54:43

路過,支持一下啦

爱无声爱留痕列 發表於 2023-7-9 17:17:50

不錯,支持下樓主

执着等待等wc 發表於 2023-8-20 06:17:59

我是個湊數的。。。

南辕北辙395 發表於 2024-3-10 23:58:05

沙發!沙發!

阿豆学长长ov 發表於 2024-3-30 12:28:21

難得一見的好帖

俏蝶吹 發表於 2024-8-2 23:08:09

難得一見的好帖
頁: [1]
查看完整版本: 日TO之行~~~~~~~~最深印象反而係知客